Много въпроси стоят пред София. Цветомир Петров беше по-скоро техническо

...
Много въпроси стоят пред София. Цветомир Петров беше по-скоро техническо
Коментари Харесай

Антон Хекимян: От 3 месеца наблюдаваме провала на ПП-ДБ-СС, а сега тропат с крачета като малки деца

Много въпроси стоят пред София. Цветомир Петров беше по-скоро техническо решение, с цел да може работата за града да не стопира. Това, което следим от 3 месеца, е неуспехът на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " - " Спаси София ". Те носят отговорността за болшинството, само че не можаха да намерят мощ в себе си да отстоят салдото в СОС. И като дребни деца започнаха да тропат с крачета, като не могат да схванат, че в СОС би трябвало да има баланс, а той може да се реализира посредством комисиите. Това разяснява пред Българска национална телевизия Антон Хекимян, общински консултант от ГЕРБ-СДС.

" ПП-ДБ-СС имат кмет, имат ръководител на Общинския съвет, те имат най-вече хора във всяка една комисия - по бройка. И в този момент следващото им опрощение е, че някой ще им пречи, че някой има надзор в СОС. Не, те имат надзор, тъй като те имат ръководител Проведоха над 20 ремонти в плана за решение за това те да избягат от председателското си място. Абсолютно целеустремен проект от тяхна страна - да абдикират от отговорността си ", сподели още Хекимян. 

" Борис Бонев настрои всички против себе си. Ние бяхме заложници през тези 3 месеца на властовите му упоритости. Той сигурно е желал да бъде и претендент за кмет - не му се получи. Не му се получи и да бъде ръководител в Общинския съвет. Хората просто не го пожелаха ", добави той. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР