Много уважавам прокурора, но единственият свидетел е неблагонадежден алкохолик. Дали

...
Много уважавам прокурора, но единственият свидетел е неблагонадежден алкохолик. Дали
Коментари Харесай

Борислав, който би сестра си зверски до смърт, се тръшна в съда и обвини полицията

Много почитам прокурора, само че единственият очевидец е обезсърчителен пияч. Дали съм се грижил за сестра си не е реалност, който желая да посочи. Заплашиха ме в Министерство на вътрешните работи да ми съсипят бизнеса, а жена ми да й лишават детето. Аз съм татко, който страда по щерка си, само че и за сестра си. Това съобщи в Апелативния съд на Бургас Борислав Стоянов, арестуван за смъртоносния побой над сестра му Десислава в Созопол.
На 18-ти юни дамата е призната в тежко положение, с раздран черен дроб в УМБАЛ Бургас, а ден по-късно умря, като контузиите й от ритници и юмруци в корема бяха открити при аутопсията. Миналата седмица Окръжният съд остави Борислав в ареста, а през днешния ден мярката му за неотклонение се гледа от апелативните магистрати, оповестява Бургасинфо.
От прокуратурата акцентираха, че има заплаха Борислав да се укрие, по тази причина упорстват той да остане под стража. Разпитани са съвсем всички очевидци по случая, като от справката на правосъдния доктор доктор Янков излиза наяве, че гибелта е настъпила точно след нанесен побой, Разпитана е и пациентка, която е била настанена в една стая с Десислава в болничното заведение. Според държавното обвиняване телесната щета е нанесена с предумисъл. Бъбречната болест на Борислав не можела да разколебае тезата, че той може да се укрие.

Според юриста на Борислав такава заплаха няма, защото той не е избягал преди да бъде издирван. Защитата акцентира, че мъжът доста е помагал на сестра си, два пъти я спасявал, а единственият проблем, който имал с нея, била непрекъснатата приложимост на алкохол от нейна страна. Той я прибрал в Созопол точно, с цел да я отърве от порочния й табиет.
В последна сметка съдът го остави под стража. Решението не предстои на обжалване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР