Много тежки думи на известен тв водещ срещу морската ни

...
Много тежки думи на известен тв водещ срещу морската ни
Коментари Харесай

Голям скандал! ТВ звезда нападна лошо наш ключов град

Много тежки думи на прочут тв водещ против морската ни столица нажежи пристрастеностите.

" Ако има град в България, който да припомня на донбаската столица Донецк, това несъмнено е Варна. 
-->
Публична загадка е, че Варна е най-проруският град в България като политически и като стопански модел, а даже самият кмет Иван Портних бе с съветско поданство преди да бъде повдигнат за кмет от ГЕРБ.

Това наложи незабавно на младия върховен управител в " Мултигруп " да му бъде издействано българско поданство, за поеме ръководството на Варна.

Предишният кмет Кирил Йорданов също бе в топли връзки с Русия, в това число и в персонален проект, като даже се ожени за някогашната жена на един от най-близките хора на Путин - олигарха Марат Валеев. 

Неслучайно Варна е домът на посочената и настояща като проруската партия " Възраждане ", а от тук изгряха и други политически звезди като Веселин Марешки, който е приключил в Москва. 

Това настроение особено мощно пролича при началото на войната с Украйна.

" Наблюдение: Троловете може да са от кое място ли не, само че 3 от 4 " потребни " съветски идиота са от Варна. Отваряйте профилите, и ще ме разберете. " Toва написа в профила си журналистът на Българска национална телевизия, Асен Григоров, видя Varna24.bg.

Той не спря до тук, а продължи: " Както нееднократно съм казвал - Граничен контролно-пропусквателен пункт при Шумен, и входни визи за влизане в БГ! "

Постът на журналиста бързо разбуни духовете в обществените мрежи.  " Правилно, те така и така желаят Варненска национална република /ВНР/, ще ти одобряват концепцията от раз. "

Друг написа:  " Съсипахте я тази Варна. Сега си представете, да сте от 50-те индивида, които не са такива и да живеете там. " Асен Григоров е родом от Перник.

Бил е продуцент и водещ на утринния блок на Българска национална телевизия и продуцент на " Здравей, България " по Нова тв.От есента на 2011 година е създател и водещ на съботното токшоу " Животът и други неща " по Българска национална телевизия дружно със брачната половинка си Сибина Григорова, добавя Петел.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР