Много специалисти твърдят, че на планетата ни съществуват два или

...
Много специалисти твърдят, че на планетата ни съществуват два или
Коментари Харесай

Загадките на паралелния свят

Много експерти настояват, че на планетата ни съществуват два или повече паралелни светове, където се развиват и живеят без значение от нас живи същества.

През 1960 година във плантация в Датун, в ЮАР, няколко дни поред пред наблюдаващ отряд от служителите на реда върху тялото на двадесетгодишен мъж ненадейно възниквали сечения като от скалпел.

През 1876 китайските вестници съобщавали, че на улиците на Нанкин се появяват невидими демони, които отрязвали плитките на хората. Много от жителите закривали косите си с ръце, само че плитките все пак падали като срязани с доста изострен предмет.

На 16 април 1922 година пред очита на доста хора на едно от кръстовищата на Ковънстрийт невидима ръка нанесла порезни рани в шията по едно и също време на трима мъже.

 Загадките на паралелния свят

В същото време в Лахор, Индия, измежду бял ден се разхождало невидимо творение, което хващало хората, те политали във въздуха и изчезвали вечно.

През 1931 година на борда на немския транспортен съд Берехезе, пред очите на екипажа на кораба в главата на един от пасажерите се появила чудовищна дупка и той починал на място.

Една от най-страшните разказани случки се е случила през 1761 година в Италия. Пет селянки се прибирали от полето и една от тях внезапно извикала и паднала мъртва.

Тялото й било като взривено от вътрешната страна, без да се чуе и тон. В тялото на умрялата нямало и една капка кръв, костите й били натрошени на ситно, а в черепа й имало няколко дупки, от които не шапка и капка кръв.

В Бразилия през септември 1988 година на брега на един от водоемите било открито тяло на мъж. Нямало следи от битка, само че на лицето, корема и гърдите му имало разкъсвания.

Върху ръцете му имало доста дупки, които съгласно криминолозите нямат нищо общо с дупките от патрони. Очите, ушите и езика на натрупа били точно отстранени.

През прорез в пъпа били извлечени всички органи от коремната празнина, а отворът бил с размер три сантиметра. Това е следващото доказателство, че съществата от паралелните светове имат враждебно отношение към хората.

Домашните животни усещат сходни създания и това си проличава по безпричинното безпокойствие, което внезапно обгръща котката или кучето. Тогава и човек усеща непознато наличие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР