Много сгради от миналото тънат в разруха. Повечето от тях

...
Много сгради от миналото тънат в разруха. Повечето от тях
Коментари Харесай

Разруха! Някогашна казарма заприлича на декор на Джурасик парк СНИМКИ

Много здания от предишното тънат в съсипия. Повечето от тях са държавни структури, а опазването и поддръжката им по някаква причина не са на дневен ред. Такава е ориста на огромна част от казармите.

Пример за това е постройка в Ловеч. Някога настояща и едно от най-зелените места в града, в този момент е като фон за холивудски филм. Жител на града, даже предлага това да е приключенският „ Джурасик парк “.

Много мъже, прекарали част от младите си години там, споделят позитивни мемоари. Определят казармите като метод и място за образование.

Ето какво написа Иван Иванов:

„ Дълго време мислих дали да обявявам тези фотоси, само че през днешния ден взех решение да го направя! Вчера взех решение да покажа на внуците си къде съм прекарал 20 години от живота си, само че останах покъртен от видяното!

Това са фотоси от казармата в центъра на града, където се организираха концертите по случай Цветница и други мероприятия! Това беше най-зеленото място в целия град и можеше да бъде прелестен парк, в който да играят нашите деца и внуци. Имаше алеи с доста рози, хубави дървета, пейки, трябваше единствено малко далновинност от страна на управниците на нашия град!

Сега към този момент може да се предложения екип от Холивуд, с цел да снима идващия филм за Джурасик парк! Изводите оставям на Вас! “

„ Там съм бил цели две години, не желая да разясня случилото се. Пълна покруса, всички казарми са на това състояние, тъпо. За мен казармата беше метод на образование, “ разяснява различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР