Много се надявам всички политически партии да премислят и да

...
Много се надявам всички политически партии да премислят и да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Близки на моряците говориха с тях от личния ми телефон

" Много се надявам всички политически партии да премислят и да имаме късмет още веднъж да приемем решението ", това съобщи министър председателят Кирил Петков във връзка лиспата на решение за разплащане в пътното строителство.

" Няма непосредствено разединение в обединението. Това, което сме дали обещание е, че ще работим кардинално. Не търсим непоклатимост непременно ", добави той.

" Ние от самото начало поддържахме връзка с българския транспортен съд. Включвал съм и близки на моряците да приказват през моя телефон. Имахме подготвена група, която да ги изкара от кораба. Говорихме и с съветската и с украинската страна ", съобщи той във връзка евакуацията на моряците ни от кораба " Царевна ".

" Хората са в сигурност, а Министерство на външните работи поддържа директна връзка. Смятам, че в понеделник моряците ще са тук ", посочи министър председателят.

" Няма никакъв документ, който да съм разписвал от българска страна. Придържаме се към съдружното съглашение и рамковата позиция. Отивам в РСМ, с цел да види българската общественост там, че е подкрепена ", зави той във връзка визитата си в съседката ни на следващия ден.

" Това, което тече като полемика за Българска народна банка, ние ясно го изявихме. За нас не е ясна стъпка, когато нямаме обединяване към една персона. По-разумно беше да се направи крачка обратно. Не бързаме за на никое място, а в последна сметка и остарялото управление може да остане ", добави той по въпроса с шеф на Българска народна банка.

Той изрази мнение, че няма да се стигне до поддръжка за Любомир Каримански и изяви предпочитание за обща кандидатура от страна на ръководещата коалиция.

Премиерът дефинира информациите за оставка на Теодора Генчовска като подправена вест.

Кирил Петков изрази удовлетворение от закриването на спецструктурите у нас.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР