Много се надявам Байдън да си спомня, че беше голям

...
Много се надявам Байдън да си спомня, че беше голям
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Кризата с вируса отложи голяма война

Много се надявам Байдън да си спомня, че беше огромен другар на България, тъй като в действителност беше. Така Любен Дилов-син разяснява новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън в " Денят стартира " с Георги Любенов по. Безспорно това, което се случва в Съединени американски щати, е доста любопитно, ще засегне целия свят, акцентира Дилов-син.

" Няма проблем, по който половината нация да желае едно, а другата половина да желае противоположното. Ние сме най-диалектичният народ в света ", съобщи той с типичното си възприятие за комизъм във връзка отношението на хората към твърдите ограничения за коронакризата.

Не съм експерт, само че от това, което съм чел за инфлуенцата през 1919 година, интуитивно чувствам, че всички ще го изкараме, значимото е да е с по-малко вреди и за здравето, и за стопанската система. Очаквах тази непредвидена почивка, която получихме, да ни направи по-добри, по-умни, по-загрижени, по-духовни, само че не стана, показа той.

Дилов-син уточни две хубави, съгласно него, неща от тази рецесия.

Първо, че отсрочи възможна огромна война - имаше задоволително доста насъбрани обществени фондове, които трябваше да се похарчат. Обикновено това се харчи с война.

Второто хубаво нещо от тази пандемия е изключителния подтик на науките - вирусология, генетика и несъмнено, компютърните науки. Третото е, че още веднъж погледнахме едни хора, които бяха доста ощетени през годините освен в България, а и по света - лекарите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР