Много се говореше за Pam & Tommy още от самото

...
Много се говореше за Pam & Tommy още от самото
Коментари Харесай

Защо всички говорят за Лили Джеймс

Много се говореше за Pam & Tommy още през цялото време. Тогава, когато беше оповестено, че Hulu ще основат сериал за изтеклия секс запис от медения месец на Памела Андерсън и Томи Лий.

Темата е любопитна и през днешния ден, макар че са минали над 25 години от случилото се. Затова и ползата към осемте епизода на сериала е забележителен, въпреки и самата Памела Андерсън да не е забъркана по никакъв метод в основаването му.

Но с изключение на за Pam & Tommy, всички приказват за Лили Джеймс (или по-точно гледат) и тоалетите, с които актрисата се появяваше на събития, за да промотира сериала на Hulu.

За визиите на актрисата е виновна стилистката Ребека Корбин-Мъри, която съгласно Vogue, е казвала, че Джеймс е положила доста старания, с цел да влезе във форма за ролята на Памела Андерсън.

И резултатите са налице, а тоалетите, с които се появява на събитията, имат за цел да подчертаят увереността, която тя изпитва в тялото си. Като да вземем за пример черния тоалет дело на Vivienne Westwood.

Да се чувстваш добре и убеден в тялото си е мощ, която Лили Джеймс знае по какъв начин да употребява. Доказва го по-дръзката ѝ сребриста рокля, съчетана с ексцентрично розово сако на Atelier Versace.

С един удар два заека, тъй като по този начин актрисата хем наподобява секси, хем прави отпратка към 90-те и визията на Памела от този интервал.

Джеймс завоюва вниманието и на церемонията по връчването на Independent Spirit Awards в Калифорния, където обра точките с розов бралет на Del Core, допълнен от необятни ръкави и панталон с висока талия.

Но няма по какъв начин да не отбележим и други две нейни забележителни визии. И в двата случая, които визираме, Лили Джеймс е облечена в модели на Versace от сбирката есен/зима 2022. В единия приковава вниманието на седмицата на модата в Париж с мини пола и синьо горнище.

Докато в другия с дълга и впита по тялото черна латексова роля с изрязано деколте. За прожектирането на последния епизод от Pam & Tommy в Лос Анджелис актрисата заложи на полупрозрачна рокля на Roberto Cavalli с предизвикателна яка, инкрустирана с пайети.

И от аероплан си проличава, че Лили Джеймс е уверена в тялото си, което единствено по себе си е ужасно секси. А роклите... те са просто спомагателен бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР