Много родители се оплакват, че им е трудно да отгледат

...
Много родители се оплакват, че им е трудно да отгледат
Коментари Харесай

Най-многодетният жив баща: Как живее един пакистанец, който има 60 деца

Много родители се оплакват, че им е мъчно да отгледат две или три деца. Но какво ще стане, в случай че в фамилията има повече от петдесет деца? Никой не може да отговори по-добре на този въпрос от 52-годишният Сардар Джан Мохамад Хан Хиджи, който живее в Куета, Пакистан.

Работата е там, че напълно неотдавна той стана татко за 60-ти път, откакто му се роди наследник на име Кушал. Благодарение на това Сардар влезе във всички известни задгранични таблоиди.


Снимки: Скрийншот

Какво се знае за живота на многодетния пакистанец? Според информацията в медиите Сардар работи като доктор. Има лична клиника в града, която носи на мъжа отлични приходи. Това му разрешава да да се грижи уместно за впечатляващо огромното си семейство, включващо три съпруги и 60 деца. Напоследък обаче пакистанецът почнал да изпитва финансови усложнения.

„ Бизнесът е в застой “. Цените на всички съществени артикули, в това число брашно, гхи и захар, са се утроили. През последните три години всички пакистанци, в това число и аз, се сблъскват с компликации ”, споделя Сардар пред уеб страницата Oddity Central.


Снимки: Скрийншот

Икономическите проблеми обаче за него не са спънка. Сардар мечтае да откри четвърта брачна половинка, която също да го подари с наследници. Той има оптимистична цел – възнамерява да сложи връх, като усили броя на децата си до 100. Сардар възнамерява да направи това допустимо най-скоро, защото към този момент е трансферира 50-те. Както се споделя, часовникът тиктака.

Трябва да се означи, че за първи път Сардар се появява в медиите през 2016 година Тогава мъжът става татко на 35-то си дете. Още в тези години той твърдял, че желае да има 100 деца. Както се вижда, през годините задачата на Сардар въобще не се е трансформирала и даже е постигнал незабравим прогрес.

Пакистанецът обаче надали ще надмине най-многодетният татко в света. Припомняме, че това е султанът на Мароко – Мулай Исмаил. Мъжът е живял през 18-ти век и е имал 1000 деца, родени от цялостен харем съпруги.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР