Много простичък въпрос шета из парламента и разни кръгове: Вечеряха

...
Много простичък въпрос шета из парламента и разни кръгове: Вечеряха
Коментари Харесай

Гешев и Борисов се засякоха в Брюксел; а вечеряха ли?

Много простоват въпрос шета из Народното събрание и всякакви кръгове: Вечеряха ли дружно министър председателят Бойко Борисов, основният прокурор Иван Гешев и евродепутатите Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация и Александър Йорданов от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили в Брюксел? Питането е разумно, тъй като четиримата се оказаха едновременно на едно и също място – Евросъюза.
Предполага се, че в случай че са били дружно, както приказват злите езици, са обсъждали кой какъв брой кисело зеле е поставил, изсъхнали ли са суджуците (не е намек за „ Суджукгейт “), кой какво алено вино избира (Джамбазки е на алкохолна диета откогато му взеха книжката, тъй като кара пил…) и дали някой е спечелил нещо от Държавната лотария. Обикновени човешки тематики. Има разделяне на управляващите и за политика, арести, Пернишка покруса, импийчмънт на президента, подкупен арбитър от Специализирания съд, отпадъци и прочие няма по какъв начин да се разискват. Правилото си е предписание.

Та на думата: вечеряха ли дружно четиримата в Брюксел? Врем си носовете само поради менюто, което би дало визия кой какви кулинарни желания има, а не че е неприятно едни хора да хапнат и да си хортуват като същински патриоти в чужбината, както би споделил Щастливеца.

Апропо, в Брюксел имало ресторант, прочут със специфичното си меню в сряда. Именно в сряда. Не е ясно за какво, само че съответствува с визитата на Борисов и Гешев в белгийската столица, което нищо не значи. Намира се на ул. „ Дю Паж “ в пресечката с площад „ Шатлен “. Съобщаваме това за българите, които се окажат в Брюксел, да знаят къде могат да похапнат вкусни неща.

Фрог нюз


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР