Много преди референдума в Скопие за името Република Северна Македония

...
Много преди референдума в Скопие за името Република Северна Македония
Коментари Харесай

Алена: Новото име на Македония е възможно най-лошото за бъдещето на Балканите

Много преди референдума в Скопие за името Република Северна Македония подчертах, че министър-председателят Зоран Заев ще срещне непредвидени компликации, подбудени от странични фактори. Това разяснява за вестник „ Труд “ известната астроложка Светлана Тилкова-Алена. Денят на референдума 30 септември 2018 година му обещаваше поради персоналните му аспекти прибързани дейности, блян към върхово ново начало, само че с такива неизменими трудности, за каквито не подозира и които имат капацитет ненадейно да преобърнат историята на Балканите, само че не и да припознаят новата страна „ Северна Македония ”. Това се случи, референдумът се провали, което е Съдбовен и кармичен знак, че тази откъсната от България територия с помакедончено население, част от което фанатизирано в омразата си към България поради към момента незатрития до дъно спомен за родовата му принадлежност, ще се опита да си присвои незаслужена през времето и историята непозната еднаквост.

Името „ Република Северна Македония ” е допустимо най-лошото, що се отнася до бъдещото успокоение и развиване на Балканите. Когато го чух за първи път, бях повече от неприятно сюрпризирана и в първия миг го възприех като измама против България и Гърция, която дава обещание рецесии, а не единство на полуострова. И казусът не опира единствено до териториални искания. Името „ Северна Македония ” подарява на тези хора с отсечен български корен еднаквост. Морално и по-скоро юридически споделя на целия свят, че там живеят македонци с принадлежащата им история.
След не малко вътрешни битки и несъгласия пристигна „ великата ” дата – 11 януари 2019 година Парламентът в Скопие гласоподава и одобри името Република Северна Македония.

България си разреши, безхаберно и безконтролно към историята и бъдещето на народа ни, да не се опълчи на името, „ Северна Македония ”, като че ли това е проблем само на Гърция. Ама те си опекоха работата с контракта от Преспа, а ние занапред ще ручаме жабетата поради доста благия, пожелателен, набожен, уверен, приветстващ контракт сред България и Македония, в който възпиращи клаузи от България по отношение на Македония не съществуват. Глупост и безродие е да позволим официализирането на име на страна, създаващо етническа и културна еднаквост на популацията й, каквито в никакъв случай не са съществували. Държава, която от предходната есен не стопира да „ не помни ” поддръжката на България и нейния министър председател Бойко Борисов, тъй като ние към този момент сме без значение, спирка по пътя на велика Македония… само че и нашият глас ще се чуе при кандидатурата им за Европейски Съюз, уповавам се. Ако стигнат до такава степен, несъмнено, колкото и да си имат вяра. Нека не бързат с насладата си от тази победа, която още не е сигурна.

Денят на гласуването – 11.01.2019
Денят е притежател на Съдбовно послушание, а какво ще желае Съдбата, знае единствено Създателят. Бъдещето е учредено на насъбраната карма от страна на нашите съседи по граница. В този случай общата осцилация на непоклатимост не е обезпечена поради налагането x принудително, а не посредством непринудено признат избор от значително македонски депутати. Лошоизбраният като астрономерологични заложби ден на гласуването ни споделя, че опълчването сред хората и другите етноси в Северна Македония ще се ускори, някъде до непоносимост, водеща до експанзия. Името не дефинира наличието, по тази причина занапред ще берем плодовете на това, което популацията и ръководещите на тази земя ще раждат в опита си да потвърждават генезис и исторически искания.

Преспа – Скопие
Съществува показателна номерологична осцилация на композитната звездна карта сред подписания контракт в Преспа и деня на гласуваното име „ Република Северна Македония ”, която орисва на най-тежка кармична отплата това население, получило име на страната си, за което води спор с Гърция от 27 години.
Повече от 60 години формалната македонска просвета си присвоява на първо място историята на България. Преиначи всичко, което можа, с цел да има своя стародавна история, само че историческите корени не се основават с машинация или в случай че се основат, идва миг, в който да угният и истината да блесне. Кога, не знам, само че композитният ден ни споделя, че това ще се случи, освен това е притежател на отрицателни неочакваности и кармични санкции и за популацията, и за страната Северна Македония, поради измамите, върху които градят своето съществуване за сметка на историята на прилежащите страни.
Общата осцилация на композитната дата орисва на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, които са по-неблагоприятно поставени от тези в деня на референдума, тъй като не засягат персонално премиера на Северна Македония, а цялата страна и нейното население, с цел да може то да прогледне за истините, които са съзнателно заличавани с години, в случай че желае да оцелее. Слагам ударението на думата оцелее.

Аспектите в композитната звездна карта приказват за:
Прибързаност и некадърност за действителна преценка на протичащото се поради мощно изявено его до смяна в душeвността в ръководещите и народа, които заличават обстоятелствата и лишават от нерешителност всички, населяващи тази територия;
Съществува възможност от териториални искания под някаква форма към България като историческо завещание макар изключващата ги уговорка в контракта сред България и Македония от 1.08.2017 година Тези искания ще дойдат скоро откакто Организация на обединените нации одобри страната Северна Македония, като дефинитивна стъпка, легитимираща я пред света, след признаването на македонския език през 1977 година Време е занапред нашето държавно управление да приготви съответни дейности, доколкото има предпочитание да го стори;
Аспектите предизвестяват за неуправляеми събития, които може с лекост да бъдат избегнати или заличени в зародиш, само че е по-възможно да се изявят с цялостния си негативизъм и изискват да бъде открито бързо решение на проблемите, които Северна Македония ще основава освен на Балканите, а и на ЕС;
Съществува звездна причина за опит на хора от Северна Македония да се открият в България с искания за парцели, които са имали техни предци;

Ще бъдат направени опити за дестабилизация на България посредством привличане на българи по родова линия, които живеят в България, за идеята на Северна Македония;
Ако Северна Македония бъде позволена в Европейския съюз, забележителна част от популацията ще избра да пътува, да работи и живее в страните на континента, което в доста къси периоди ще промени етническата картина на териториите, обитаеми с християни, които осезаемо ще стартират да понижават.
Предупрежденията и за България, и за Гърция са крайни и безапелационни – внимание, нерешителност, проницателност и стремително блокиране на всевъзможни опити за териториални, материални и исторически искания са основната задача на двете страни. И в случай че договорът сред България и Македония от 1.08.2017 година приказва за началото на края на македонизма, то композитната дата сред Преспанския контракт и гласуването на името на страната от Народното събрание в Скопие ни разкрива, че се заражда нов македонизъм, още по-мегаломански.

Управляващите в Скопие са склонни да създадат всевъзможни отстъпки, не без пердах, несъмнено, до момента в който бъдат признати в Европейския съюз. Когато, само че в случай че това се случи, историята на Северна Македония ще бъде пренаписана, учебниците също, Александър Македонски ще бъде просто един от многото герои във „ величавата ” северномакедонска история на народа, заселил планетата Земя, от който са се родили всички други нации.
Още не е късно, макар към този момент подписания контракт сред България и Македония, страната ни да отбрани своята история. Стига да има воля, в което като че ли се колебая. Друго щеше да е, в случай че двустранната комисия, регламентирана по контракта „ да способства за обективното, основаващо се на достоверни и учредени на доказателства исторически извори за научно пояснение на историческите събития ”, вместо да показва всяка година по един отчет за своята работа (чл. 8, алинея 2), което съгласно мен си е чиста форма на отсрочване, до момента в който след шест години влязат в Европейския съюз, представяше отчет за постигнатото всеки месец, с цел да бъде държавното управление ни в час със протичащото се.

Щяхме да сме по-спокойни, в случай че в контракта съществуваше уговорка, каквато липсва, че България няма да блокира участието на Македония в интернационалните организации, ако всички проблеми, свързани с историята на двете страни, бъдат изчистени. Ясно и тъкмо. Нали това ни е казусът – Македония присвоява българска история. Е, в контракта това го няма. Очевидно на тези, които са го подготвили от българска страна, историческите им корени са плитки, а може и да ги нямат. Отсега да си знаем – не спрем ли кражбите на наша история в този момент и влезе ли Северна Македония в Европейския съюз, това ще бъде невероятно. И никой няма да ни е отговорен за униженията, които ще преживеем. Сами ще сме си ги заслужили.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР