Много преди да срещне принцеса Даяна, милиардерския син е част

...
Много преди да срещне принцеса Даяна, милиардерския син е част
Коментари Харесай

Всички Знаем За Даяна, Но Вижте Какви Черни Тайни Е Криел Доди Ал Файед!

Много преди да срещне принцеса Даяна, милиардерския наследник е част от светския хайлайф и в центъра на всички купони и кавги.

„ Доди беше необикновено щур. Заедно с Робин Уилямс ги назоваха „ патрул на зората “. Не спираха да обикалят по най-опасните места в Ню Йорк “, прибавя още Флейшман.

Ал Файед продължава да бъде безгрижник, даже откакто среща Даяна. Той я води на едни от най-популярните неща, а даже се шушука, че счита да я заведе и в Ню Йорк, в паметния нощен клуб, написа разкрития.ком.

Това обаче по този начин и не се случва. Самият Флейшман споделя, че е останал шокиран, когато научил новината за гибелта му.

„ Спомням си, че се чухме преди този момент. Планираше посещаване в Ню Йорк. Аз имах няколко уговорката преди този момент, само че се надявах да се забележим “, споделя още той. Когато обаче научил новината за гибелта на своя клиент и другар, изпаднал в потрес. „ Не знаех какво се е случило, не можех да допускам, когато оповестиха в първите часове новината “, прибавя той.

Самият Флейшман се отдръпва от клуба след 4 години. И предава ръководството на други, откривайки здравен център в Калифорния. „ Това беше клубът на звездите. На Златния Холивуд — Ракел Уелч, Райън О`Нийл, Фара Фосет, Джак Лемън — най-големите звезди бяха част от обкръжението на Доди ал Файед.

Бяха други времена “, прибавя той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР