Много преди Анджелина Джоли да стане обект на таблоидите заради

...
Много преди Анджелина Джоли да стане обект на таблоидите заради
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън се отдават на ласки на нетрадиционно място...

Много преди Анджелина Джоли да стане обект на таблоидите поради брака си с красавеца Брад Пит, актрисата беше в епицентъра на медийното внимание около връзката си с различен холивудски артист, с който явно са имали бурна и пламенна връзка. 

Били Боб Торнтън е с 20 години по-възрастен от Джоли, срещат се  на снимачната площадка на комедийната драма „ Контролна кула “ през 1999 година - тъкмо две години откакто Анджелина се е разделила с първия си брачен партньор, Джони Лий Милър.

Разкрепостеният съкровен живот на някогашната двойка още веднъж гръмна в медиите по време на изявление с кореспондент на MTV. Джоли и Торнтън намерено споделят детайлности по отношение на любовния си живот като не скриват обстоятелството, че са правили секс на нетрадиционното място – в кола.

Желанието им да споделят такива персонални детайлности с обществеността акцентира интензивността на връзката им и непринудения им метод към любовта и интимността, разяснява изданието News Edge.

Разкритието провокира вълна от медийно внимание. Докато някои приветстваха Джоли и Торнтън за тяхната почтеност, други сложиха под подозрение уместността да се споделят такива интимни детайлности с обществеността.

Въпреки полемиката, Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън не върнаха думите си обратно, въпреки това да не е присъщо държание на звезди. Така или другояче настоящето самопризнание се разтълкува от едни като „ човещинка “, до момента в който други го възприеха като неспирано предпочитание да бъдат непрекъснато в светлината на прожекторите.

Още за историята на любовта им вижте във видеото: 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР