Много поверия и суеверия са достигнали до нас през вековете.

...
Много поверия и суеверия са достигнали до нас през вековете.
Коментари Харесай

Няколко народни поверия и техните обяснения според фън-шуй

Много поверия и суеверия са достигнали до нас през вековете. Прапрабабите ни са вярвали във всяка прокоба и са изпълнявали всичо, което би трябвало, съгласно традицията.

И през днешния ден доста хора се тормозят за шанса си, в случай че черна котка им пресече пътя. Малко от нас се връщат у дома, в случай че са не запомнили нещо, с цел да не си изтърван шанса.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Едно от поверията е, че човек не би трябвало да готви, в случай че е в неприятно въодушевление. Това се изяснява от фън-шуй с обстоятелството, че всеки предмет има енергийно поле.

Мисълта на всеки човек е материална. Ако започнете с неприятни мисли да готвите, вашата отрицателна сила се предава на предметите и продуктите.

В резултат на което всички, които хапнат от това ядене, ще получат огромна доза отрицателна сила. Друго вярване гласи, че човек не би трябвало да се здрависва и да се прости през предел.

Тук има смисъл, тъй като прагът е невидимата граница, която отделя нашето минало от нашето бъдеще. Когато подаваме ръка или движимост през прага, нарушаваме салдото сред краткотрайното пространство и внасяме бъркотия в силите. Така предизвикваме неуспехи и кавги.

Вижте и всички други национални поверия, които имат много забавно пояснения съгласно фън-шуй в нашата изложба ТУК.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР