Много потребители считат, че набиращият все по-голяма популярност език за

...
Много потребители считат, че набиращият все по-голяма популярност език за
Коментари Харесай

Microsoft обмисля интегрирането на програмния език Python в Excel

Много консуматори смятат, че набиращият все по-голяма известност език за програмиране Python е доста подобаващ инструмент за приложенията в Microsoft Office.
Microsoft се заинтересува от концепцията за вграждането на скриптовия език Python в Excel . Това се споделя в коментара на програмния управител на Excel Team Ашвини Шарма, оповестен в една от известните онлайн услуги за противоположна връзка с потребителите и експертите. Представителят на софтуерния колос изиска спомагателна информация, обвързвана с желанието на хората да употребяват Python като опция на VBA в Excel и другите програмни артикули на корпорацията.

Като цяло, потребителите позитивно реагираха на тази концепция. Реакцията е изцяло предстояща на фона на растящата известност на Python в региона на data science. Всеобщото мнение е, че в случай че Microsoft въпреки всичко вгради Python в Excel, то това би трябвало да стане и за другите стратегии в офисния пакет.

Част от потребителите се отнесе скептично към консолидираното на Python. Някои споделиха, че избират да видят JavaScript или R в качеството на формален инструмент за писане на скриптове в Excel.

Тази концепция напълно не е нова. И в този момент има принадлежности, разширяващи функционалността на Excel благодарение на най-различни програмни езици. Поддръжката на Python осъществят да вземем за пример стратегиите с отворен код excelpython, openpyxl и XlsxWriter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР