Много популярни мацки у нас отправят любопитни въпроси, свързани с

...
Много популярни мацки у нас отправят любопитни въпроси, свързани с
Коментари Харесай

Мистерията с Монна се заплита! Ето кои риалити звезди и инфлуенсъри я търсят под дърво и камък


Много известни мацки у нас насочат любопитни въпроси, свързани с Монна, само че не издават повече детайлности. Именно те я трансфораха в най-горещото и коментирано име, а версиите " коя е Монна " се множат с всеки минал ден. 

Въпросите с името на Монна станаха вайръл в обществените мрежи. Първи за нея оповестиха Елизабет и Габриела от " Игри на волята ", а към тях се включи и Сюзън от същия формат. 

Няколко дни по-късно ситуацията с Монна в обществените мрежи е взривоопасно. Вместо да се разкрива истината за нея, тя се заплита от ден на ден. Редица родни риалити звезди и инфлуенсъри задават въпроси за Монна и по всичко проличава, че те са наясно с истината. 

Певицата Паулина от " Игри на волята " попита почитателите си дали желаят да пусне лайф с Монна. Инфлуенсър на годината за 2021 Еми Иванова пък написа, че Монна е спукала гума и търси някой да й помогне. 

Моделката Василена пък реши да й търси мъж, който би трябвало да е " хубав, интелигентен и занимателен ". Сюзън от " Игри на волята " пък й се ядоса, че не се е явила на подготовка. Карина Илиева от " Къщата на инфлуенсърите " стресна всички с въпроса си: " Вие разбрахте ли какво стана с Монна " и в този момент всички тръпнат да научат какво следва. Поп фолк певицата Биляниш също се интересува " какви ги прави Монна ". 

Постовете и сторитата на мацките взривиха общественото пространство и от ден на ден хора се чудят какво се случва и по кое време самоличността на Монна ще стане притежание на всички.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР