Много по-важно за електоралната картина преди президентските избори в САЩ

...
Много по-важно за електоралната картина преди президентските избори в САЩ
Коментари Харесай

Международен анализатор: Размириците в САЩ работят за Тръмп

Много по-важно за електоралната картина преди президентските избори в Съединени американски щати е това, което се случва в страната, а не във външнополитически проект, сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия интернационалният анализатор Мартин Табаков.

Двете значими неща, които ще повлияят в най-голяма степен върху доверието към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, са епидемията от новия ковид и проведените безредици от последствията седмици. Засегнатата от пандемията стопанска система работи срещу американския президент. Размириците по-скоро работят за Тръмп. Протестите са проведени от либерали – и черни, и бели. Тръмп в никакъв случай не е имал последователи измежду тях, с цел да може да ги загуби, съобщи Табаков.

Изправен пред изборни проблеми, Тръмп събира още веднъж екипа от 2016 година

По думите му един от главните пропуски в обединението зад Джо Байдън, очертаващ с е като главен конкурент на Тръмп на президентските избори, са младежите. Младите хора не разпознават Байдън като техен любимец, акцентира интернационалният анализатор.

Битката на президентските избори в Съединени американски щати ще е доста забавна, предвижда Мартин Табаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР