Много пъти сме чували хората да казват колко малък всъщност

...
Много пъти сме чували хората да казват колко малък всъщност
Коментари Харесай

Когато хванат Райън Рейнолдс неподготвен

Много пъти сме чували хората да споделят какъв брой дребен в действителност е светът. И от време на време в действителност сме се убеждавали в тези думи.

Съвсем неотдавна и Райън Рейнолдс е схванал, че има нещо правилно. На стори в Instagram артистът от филмите за Дедпул показа селфи, което си е направил с брат си Тери.

От профила на Тери пък разбираме малко повече към историята на фотографията. Той написа, че двамата с Райън напълно инцидентно са се натъкнали един на различен в Ню Йорк, до момента в който всеки е бил зает със лични задания.

" 8.5 милиона души, а ние на процедура се сблъскахме ", приключва поста си Тери. Райън Рейнолдс пък написа, че е останал учуден и от друго съвпадане - и двамата са носили шапки на футболния тим Рексъм.

От People напомнят, че Райън Рейнолдс има още двама братя - Патрик и Джеф, като най-известният от тях е и минимален. Тери взе присъединяване и в един от епизодите на документалната поредица Welcome to Wrexham, който наблюдава какво се случва с футболния тим, закупен от артиста.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР