"Много отбори подобриха представянето си. Сега кандидатите за финал в

...
"Много отбори подобриха представянето си. Сега кандидатите за финал в
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Сити превъзхожда останалите в Шампионската лига

"Много тимове усъвършенстваха представянето си. Сега претендентите за край в Шампионска лига са доста повече, в сравнение с бяха в предишното. Конкуренцията е в действителност огромна. Преди имаше четири или пет кандидата за трофея – два тима от Испания, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и след това Ювентус. Сега можем да прибавим 2-3 британски отбора, както и Пари Сен Жермен ", съобщи треньорът Карло Анчелоти.

Италианският експерт разяснява любимците за спечелването на тазгодишното издание на Шампионска лига, смятайки, че Манчестър Сити е любимец за трофея.

"Да речем, че Манчестър Сити са любимци за тази акция. В момента те превъзхождат останалите тимове най-много от техническа позиция. Те играят хубав футбол, а и са най-добре готови за финалната борба.Но знаем доста добре какво може да ни предложи Шампионската лига. Това, което кажеш през днешния ден, на следващия ден може да се окаже неправилно. Това е съревнование, в което дребните елементи и детайлностите са от голямо значение ", сподели още Карло Анчелоти и продължи:

"Конкретно мога да кажа за Реал Мадрид, че не са в рецесия. Видяхме добре реакцията им против Валенсия (4:1). Вероятно при тях имаше малко повече задоволство в играчите след всичко, което завоюваха, само че това е безусловно обикновено. Сега могат да завоюват само Шампионската лига. Ако съумеят да отстранят Пари Сен Жермен, ще бъде доста мъчно някой да ги спре, тъй като те имат в състава си футболист, който не обича да губи. Това е Кристиано Роналдо. "

"ПСЖ пък разполагат с всичко належащо, с цел да побеждават. Те имат Неймар и Мбапе, а и натрупаха повече опит. Сега са по-силни и по-зрели от предходната година, когато бяха на път да отстраняват Барселона, само че знаем тогава какво се случи. Жалко е, че един от двата тима, които са очевидни любимци, ще би трябвало да напусне конкуренцията в толкоз ранен стадий. Не може да не споменем и Ювентус, за които финалната фаза е крайната цел. Тази година обаче ще им е много по-трудно да стигнат до Киев. Но силата на Юве е в тяхната отбрана. Последователност и твърдост – това е Ювентус ", счита още Анчелоти.

На въпрос дали „ Старата госпожа “ може да завоюва седмо следващо Скудето италианският експерт е безапелационен: „ Когато Ювентус е гладен, е доста мъчно да бъде спрян. Но Наполи им оказва сериозна опозиция, лети в Серия А, а и има извънредно мощна офанзива ". /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР