Много от участниците от тазгодишния риалити формат Игри на волята“

...
Много от участниците от тазгодишния риалити формат Игри на волята“
Коментари Харесай

Участници от „Игри на волята“ нагазиха в чалгата!

Много от участниците от тазгодишния риалити формат „ Игри на волята “ по NOVA могат да се видят и в различен вид продукции. Мастагарков, Мудева и Румен Радев бяха видяни в попфолк клипове на известни реализатори, написа " Телеграф ".


 

Любов

Футболистът и модел Благомир Мастагарков, който демонстрира чудесно показване до този миг във формата, станал известен още с присъединяване си в два фолк клипа. 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „ Мама вихър “.

Именно там той е в ролята на кукления сътрудник на Барби – Кен. Другата продукция, в която се снима, е в шлагера на певицата на Галин – Лидия, „ Гледай ме щастлива “.

Навремето е отказал да партнира в музикална лента на Деси Слава, само че пък е имал доста повече с нея. За това призна самият той във визитката си за „ Игри на волята ". „ Покрай футбола срещнах и първата си обич, която е певицата Деси Слава, искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отхвърлих. Но един другар ни направи среща, без да знам, и по този начин аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите връзки, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя одобри. Бях една голяма атракция ", разкрива самият той.

Обир

Емануела и Деси Слава си размениха две от своите най-любими на публиката песни и снимаха видеоклипове към тях - „ Мъже милиарди “ и „ Нотариално удостоверен “. Интересното е, че и в двете ленти взе участие Румен Радев, който напусна предаването по-рано от предстоящото.

Моделът взе участие и в клип на Диона - „ Недоволен “. Диона и Румен са модерните Бони и Клайд, които се занимават с кражби, само че жаждата за благосъстояние надвива над любовта. Радев може да го забележим и в лентата на Джена „ Сърце от лего “. Участникът Калоян Митов пък снима с Преслава в песента „ В твоето легло “.

Хит

Половинката на Румен - Теодора Мудева, която също е моделка, взе участие в клип на един от най-слушаните реализатори в последната година – Меди. Красавицата партнира до изпълнителя в хитовото парче „ Рана “.

Теди, която е Мис България 2018, снима още един попфолк клип с гаджето си Румен, а точно парчето на Емилия и Галин „ Ела, хабиби “. Участва и в най-новото видео на YAVI " Ендорфини ". Тя е в ролята на дъщерята на рибаря, а самия татко риболовец играе паметният Георги Чикагото, прочут на туристите от новия туристически комплекс Ченгене скеле.

„ Съдбата ни води вкъщи, без да знаем за това ”, се пее в текста, написан от YAVI, който влиза в ролята на корабокрушенец, изгубващ паметта си и намиращ подслон в рибарско населено място. Сюжетът и режисурата са на известната Веси Бонева, режисирала и други клипове на YAVI като “Цунами " и „ Частица от теб ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР