Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между

...
Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между
Коментари Харесай

Ритане, блъскане, удряне, влачене - когато агресията на Пъф Деди е заснета на видео

Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на принуждение сред рапърът Пъф Деди и някогашната му другарка - ар енд би певицата Касандра " Каси " Вентура. Случаят е от 2016 година, а мястото е хотел в Лос Анджелис.
 Diddy и новите обвинявания в обезчестяване и полово посягане против рапъра
Проблемите за Diddy не престават - още обвинявания в обезчестяване за рапъра

Ново дело на хоризонта

На видеото, снимано от охранителни камери, се вижда по какъв начин изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи някогашната си половинка.

" Поведението ми е непростимо ", споделя Пъф Деди във видео, оповестено в неговия Instagram профил, откакто фрагментите от побоя, който нанася се разпространиха с шеметна скорост измежду обществеността. Той прибавя, че е погнусен от това, което вижда и от дълго време е взел ограничения за битка със своите пристрастявания. 

Worth noting

Democrats have yet to denounce this woman beater, accused human trafficker, overall scumbag Sean Combs

Liberal media refuses to show this video, so you folks know exactly what to do

— Chicago1Ray (@Chicago1Ray)
" Наистина съжалявамм. Бях погнусен, когато го направих. Отвратен съм и в този момент. Веднага по-късно потърсих професионална помощ и вървях на терапия. Трябваше да апелирам Бог за неговата благосклонност и берекет. Толкова скърбя ", споделя още Пъф Деди.
 Diddy загази - за какво федерални обискират домовете му
Diddy го загази - федерални обискират домовете му

Какво се случва с рапъра

Адвокатите на певицата Каси Вентура разясниха за CBS News, че изказването на рапъра е " повече за него самия, в сравнение с за многото хора, които е наранил ". " Когато Каси и доста други дами надигнаха глас, той отхвърли всичко и съобщи, че те просто желаят да завоюват пари от него ", споделя юрист Мередит Файретог.

Пъф Деди и Каси стартират връзка, когато тя е самло на 19 година, до момента в който той - на 37. Миналия ноември певицата започна дело срещу Деди по обвинявания за обезчестяване и секс трафик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР