Финалът на Ергенът сезон 3 беше събитие, което разтърси цяла

...
Финалът на Ергенът сезон 3 беше събитие, което разтърси цяла
Коментари Харесай

Опра пешкира: Финалът на "Ергенът" умело режисиран от Радо Тушев

Финалът на Ергенът сезон 3 беше събитие, което раздруса цяла България и остави феновете потресени от дейностите на Алек – Ергенът. Той избра да зареже и двете финалистки, Надежда и Магдалена, като вместо да се появи направи видеообръщение към тях. Въпреки това източници на Novinite.bg разкриват, че решението да се показа по този метод може да не е било напълно на Алек. Изглежда, че продуцентският екип, воден от Радо Тушев, стои зад трагичното развиване на събитията.

Според нашите вътрешни лица Алек в началото е възнамерявал да каже на Надежда и Магдалена персонално, че не е влюбен в никоя от тях. Продуцентският екип обаче видял опция да усили оптимално рейтинга си, като сътвори драма към финала, който съответства с огромния край на Hell`s Kitchen. Това решение докара до обстановката, при която Алек трябваше да направи видео известие към двете дами, до момента в който Радо Тушев и екипът му се възползвали от опцията да основат сензация.

Източниците настояват, че Алек в действителност не е имал усеща към Надежда и Магдалена и откакто е прекарал време с тях, той осъзнава, че не изпитва същинска обич към нито една от тях. Той считал да им каже истината лице в лице, само че продуцентският екип настоял да употребява видео известие, с цел да добави детайл на драма и напрежение към финала.

Радо Тушев и неговият екип са известни със способността си да манипулират обстановки и участници, с цел да генерират повече интерес и ангажираност измежду феновете. Те вярвали, че представянето на Алекс като човек, който изоставя и двете финалистки, ще провокира мощни страсти и полемики измежду публиката. И бяха прави – реакциите на феновете бяха бурни, като доста хора упрекваха Алекс, че е нечовечен и непочтен.

Въпреки това, с тази нова информация, излиза наяве, че разочарованието на феновете може да е било ориентирано неправилно. В последна сметка Алек не е бил този, който е взел решението да употребява видео известие.

Освен операцията на финала, източниците на Novinite.bg разкриват още един стратегически ход от страна на продуцентския екип, управителен от Радо Тушев. Те загатват, че стартирането на изявлението на Надежда и Магдалена пред Наум в задатък от bTV също е било част от добре премислен проект.

Според нашите вътрешни лица концепцията да се пусне изявлението авансово не е била неточност или пропуск от страна на малкия екран. Вместо това това е талантлив PR ход, предопределен да сътвори в допълнение напрежение и очакване измежду феновете. Чрез публикуването на изявлението по-рано продуцентският екип съумя да подсигурява, че тематиката ще остане гореща в обществените медии и диалозите сред почитателите дълго след финала.

Това решение разрешава на екипа да управлява описа и да поддържа интереса на публиката, като в същото време основава чувство за конспирация и тайнственост към резултата от финала. Като пуснаха изявлението авансово, Радо Тушев и неговият екип съумяха да усилят оптимално медийното отразяване и обществения звук към Ергенът сезон 3, което в последна сметка способства за триумфа на шоуто.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР