Много от световните гиганти в различни бизнеси се изтеглят от

...
Много от световните гиганти в различни бизнеси се изтеглят от
Коментари Харесай

Световният бизнес се оттегля от Русия

Много от международните колоси в разнообразни бизнеси се изтеглят от Русия.

Австрийският петролен тръст OMV дефинитивно се отхвърли от присъединяване в два плана за рандеман на природен газ в Сибир, заяви управлението на компанията.

Прекратяват се договарянията с " Газпром “ за закупуването на близо една четвърт от акциите на добивната компания в Сибир. Освен това OMV ще преразгледа и присъединяване си в газопровода " Северен поток 2 “, чието лицензиране Германия спря поради съветското нахлуване над Украйна.

Петролният гигант ExxonMobile приключва активността си в Русия поради нашествието в Украйна, разгласи компанията. Решението се отнася и до излизането от взаимните сдружения с Роснефт, в това число и от един от най-големите петролни и газови планове в Русия " Сахалин 1 “. Компанията приключва вложенията си в нови планове в Русия, се споделя още в известие от централата.

Американският авиогигант " Боинг “ прекратява доставките на аварийни елементи за Русия и приключва огромна част от активността си там. Компанията замрази и подготвителната си активност в Москва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР