Много от сънищата се опитват да предупредят за предстояща болест.

...
Много от сънищата се опитват да предупредят за предстояща болест.
Коментари Харесай

Сънища, които предупреждават за болести

Много от сънищата се пробват да предупредят за идна болест. Ако сънувате жена в баня, това е знак, че ви следва болест или мощно отчаяние.

Ако в съня ви ненадейно косата ви побелее, очаквайте да ви сполети тягост или болест. Ако в съня си се карате с обичания си човек, той ще се разболее, само че от нещо леко.

Чисто гола жена в случай че видите насън, чака ви съществено оскърбление. Ако видите жена с черен воал, това е знак за скорошна гибел. Ако мъж сънува жена с меч, това е знак за победа в любовта, в случай че жена сънува този сън – чакат я проблеми с половинката.

Ако сънувате звезда, която едвам мъждука, това е знак за болест, която ще сполети майка ви или друга близка жена от обкръжението ви. Ако звездата е ярка, заболяването ще премине бързо.

Ако в съня си видите чисти равни зъби, това предвещава положително здраве, само че в случай че зъбите са почернели и развалени, това предвещава близка болест. Падналите зъби, изключително с кръв, вещаят постоянно нечия гибел.

Ако падналият зъб е от дясната страна на устата, това предвещава гибелта на възрастен човек от фамилията, по всяка възможност мъж. Ако зъбът е от лявата страна, гибелта ще покоси жена или младеж от фамилията.

Ако в съня си видите кръв, това предвещава заболявания в фамилията. Ако тя се лее от прясна рана, чакат ви съществени неприятности, свързани с работата.

Ако видите в съня си прилеп, който не мърда, това е знак за идна гибел на непосредствен човек, само че в случай че видите летящ прилеп, това е знак, че някой скоро ще замине и няма да се върне дълго време.

Ако усетите в съня си болежка в сърцето, следва ви конфликт с нещо рисково. Ако видите голямо сърце в съня си, това значи идна болест за ваш непосредствен.

Ако видите кьорав в съня си и той ви уточни с пръст, очаквайте неприятности в фамилията. Ако слепият въобще няма очи, ваш непосредствен ще се разболее.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР