Много от родните звезди носят травми от нападения и посегателства

...
Много от родните звезди носят травми от нападения и посегателства
Коментари Харесай

Нападения и грабежи тормозят БГ звездите: Албена Чакърова яде бой заради палто, Роксана бие нападателите, Маги Бадер онемяла за година + още шокиращи случки

Много от родните звезди носят контузии от набези и похищения над тях.

Фолк певицата Роксана се прибирала към дома си в столичния кв. „ Люлин – 10 “, когато към нея се доближили двама мъже и почнали да дърпат чантата й. За секунди певицата се обърнала и блъснала единия от нападателите право в лицето, след което почнала да крещи.

Актрисата Албена Чакърова била нападната от две млади момчета. Ударили я по главата, а актрисата паднала на земята. Измъкнали чантата й и почнали да я тарашат. Взели бележника й, който евентуално са помислили за портфейл. Според Албена, красивото й кожено палто е станало причина за нападението, заблуждавайки апашите, че ще създадат огромния си удар ограбвайки богата жена.

Актьорът Иво Аръков бе атакуван от непознати мъже в квартал „ Манастирски ливади “. Тук не става въпрос за обир, а единствено нанасяне на побой за заплашване. Самият Аръков не желае да разяснява случката, само че удостовери, че е претърпял подобен случай, с цел да пресече спекулациите.

Плеймейтката Маги Бадер също е била жертва на посягане. Едва 14-годишна, хубавицата бива грубо пребита, а следствията са големи. Миската изгубва говора си за няколко месеца. Дори и през днешния ден при мощен стрес стартира да заеква.

Неизвестни възпламениха колата на фолк певицата Бони преди две години. В началото звездта обясняваше, че става въпрос за техническа нередовност, а не за тенденциозен палеж. Самата концепция, че някой може да й е навредил съзнателно не даваше мира на певицата и тя показа, че изпитва боязън без да има действителни претекстове за него.

Оперната дива Веселина Кацарова бе нападната от арабски бежанци на възраст сред 20 и 25 години, в дома си в Австрия. „ Спаси ме топва, че съм оперна певица и имам изнесен глас, тъй като като се развиках, очевидно се изплашиха и избягаха “, споделя пред „ Телеграф “ певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР