Много от популярните ни личности също са били жертва на

...
Много от популярните ни личности също са били жертва на
Коментари Харесай

Звезди възкръсват след грешни диагнози: 10 дни Деян Донков живял с рак, лекар пратил Венета Райкова на Малашевските гробища… и още покъртителни истории

Много от известните ни персони също са били жертва на здравната ни система. Мнозина са претърпели същински потрес с неверните диагнози, които са им сложили лекари, написа „ Телеграф “

Такъв е казусът с Деян Донков, който 10 дни живя с диагнозата рак. Това е най-тежкият интервал в живота на артиста. През това време той се снима в следващия си филм, а половинката му Радина Кърджилова не серпантина да плаче. Едва когато потърсил мнение на втори доктор се оказало, че е здрав като бик и до през днешния ден е радва на живота.

Едва 20-годишна Венета Райкова п олучила онкологична диагноза. Лекарят много нетактично  й декларирал, че след 6 месеца би трябвало да си търси място на Малашевските гробища. „ Майка ми беше шокирана по какъв начин е допустимо да се каже сходно нещо на 20-годишно момиче “, възмущава се Райкова. Близки на русокоската я посъветвали да потърси второ лекарско мнение. За благополучие новите проучвания оборили леталните прогнози.

Драма претърпяла и Венета Харизанова. Мисис България снимала фотосесия на биокрем през 2016-а. Тогава хубавицата си похапнала и много морски блага, а на сутринта се събудила от дефицит на въздух, окото й било затворено, а устните подути като от ботокс. Два месеца лежала в болница на системи, а медиците я държали на вода и ориз и я бомбардирали  с урбазон. След като колабирала неведнъж хубавицата отпътувала на обзор във Виена. Тогава доктор й съобщил, че има левкоцитна левкимия и й остават единствено няколко месеца живот. След дни отново се върнала при същия доктор, който въз основата на проучванията признал, че е сбъркал диагнозата.

Подобен смут претърпял и Влади Въргала. Той скрил ужасната диагноза  рак на дебелото черво от жена си. По това време очаквал и второто си дете. Споделя, че не е видял бял ден до момента в който не трансформирали диагнозата му. Проф. Трайков от Онкологията го успокоил, като обяснил, че това не е рак, а огъване на дебелото черво, което изглеждало като туморна групировка.

Готвачката Мариела Нордел изплаши приятелите си в обществените мрежи с откровението, че се е заразила  с тиф. Оказа се, диагнозата е неточност на лекарите в Холандия, където тя от години живее. А действителната причина за последвалата алергична реакция и зараза била нахапване от бълхи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР