Много от нас вярват в астрологията. А знаехте ли, че

...
Много от нас вярват в астрологията. А знаехте ли, че
Коментари Харесай

Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията

Много от нас имат вяра в астрологията. А знаехте ли, че месецът на раждането ви в действителност може да разрие доста повече неща за вас, в сравнение с зодиакалния ви знак? Убедени сме, че в случай че започнете да се интересувате повече от тази тематика, то ще разберете доста по-добре вашите усеща и мисли, написа jenata.blitz.bg.

Проверете какво споделя месеца ви на раждане за вас:
Януари
Хората, родени през януари постоянно без съмнение показват своето мнение, стига да считат, че това ще способства за общото богатство..

Те са упорити, само че постоянно се пробват да заповядват на хората към тях. Отлични водачи са. Постоянството и желанието за триумф на хората, родени през януари, им разрешават да преодолеят нормалните бариери и да гледат надалеч оттатък хоризонта.

Тези хора имат страхотни педагогичен качества. Те са положителни оратори, а и са в действителност доста сладкодумни.
Февруари
Ако сте родени през февруари, то значи вие сте доста изобретателни и постоянно се захващате с разнообразни планове. Обичате да участвате в разнообразни диспути. Харесвате да спорите и обичате достойните съперници за това.

Вие сте свободолюбиви и демократични. Обичате да пътувате без значение дали ще се возите със аероплан, трен или с кола. Обичате приключенията, тъй като това ви кара да се чувствате живи. Вие сте едни същински мечтатели

В другарството, любовта и работата, вие сте правилни, лоялни и почтени във връзка с сътрудниците си.
Март
Родените през март също са изобретателни персони, само че са склонни да вземат решение интелектуалните проблеми с безмълвие. Прекарват доста време в размишления за живота, а от това в действителност излизат доста умни хрумвания.

Тези хора се обръщат към изкуството, когато желаят да изразят себе си. Наслаждават се на спокойствието. В връзките си с останалите нормално са деликатни и постоянно скриват проблемите си от множеството хора, с цел да не ги товарят.

Не обичат да вървят на шумни и препълнени места. Обикновено ги посещават, когато събитията ги притискат.
Април
Вие дарявате близките с внимание и обич. Обичате да сте под светлината на прожекторите. Не приемате непознатите заповеди и обичате да действате по своите правила.

Тези хора непрестанно търсят завършения. Харесва им да усещат адреналина от другите прекарвания. Те работят без доста много да му мислят.

Тези хора са откровени и не се опасяват да приказват за възприятията си.
Май
Родените през май нормално имат изменчиво въодушевление. Знаят по какъв начин да живеят за сегашния миг и се любуват на живота.

Тези хора могат да приказват за всичко и с тях се поддържа връзка в действителност елементарно. Често показват себе си точно посредством връзката или изкуството. Обикновено тези хора са в действителност пристрастени към кафето.

Обичат да организират диалози с ерудирани събеседници, от които да научават доста за света и живота. Така като че ли самите те изпитват от приказните страсти на другия.

Понякога са малко досадни. Обичат разнообразието и запознанствата. Гледат непрекъснато да откриват нови способи за развлечение.
Юни
Ако сте родени през юни, вие сте доста чувствителни. Срамежливи сте и постоянно говорите безшумно. Повечето ви познати обаче ви се възхищават.

Вие сте създатели и нищо чудно през втората половина от живота си да се развиете в някоя сфера на изкуството, където да достигнете огромни върхове.
Юли
Хората, родени през юли, имат доста от същите характерности като родените през юни. Вие сте спонтанни, харесват ви непланираните неща.

Знаете по какъв начин да прекарвате времето си. Пред хората изглеждате радостни и уверени в себе си, само че в действителност криете доста секрети, а от време на време и огромна болежка.

Хората, родени през юли, имат доста сила, обичат да живеят интензивно, да бъдат заети и потребни. Освен това те са огромни оптимисти.
Август
Тези хора са родени за водачи. Те не се опасяват да престъпят себе си поради екипа. Понякога може да наподобяват арогантни и прекомерно самоуверени, само че имат в действителност голямо сърце.

Родените през август постоянно размишляват върху живота и си слагат доста забрани. В бизнеса и кариерата са доста внимателни и от време на време мислят сериозно, анализирайки обстановката.

Според тях животът е логически и малко по малко човек може да реализира всичко.

Тези хора рядко показват страстите си, само че умеят да впечатляват близките. С хора като тях нормално се консултирате, в случай че " нещо се обърка ".
Септември
Тези хора имат високи упования от другите. Лесно се разочароват, само че са доста упорити. Понякога прекаляват с недоволствата и това е неприятната им страна.

Те са перфекционисти и постоянно гонят високи цели. Съпричастни са към болката на близките. Готови са на всичко, с цел да оказват помощ на тези, които в действителност са скъпи за тях.
Октомври
Хората, родени през октомври, нормално са нетърпеливи за един постоянен живот. Не обичат споровете и оптимално гледат да ги заобикалят.

Тези хора са доста отзивчиви и държат на приятелите и сътрудниците си. Готови са да дадат даже живота си за обичания човек.

Те са страхотни и сладкодумни събеседници. Обичат огромните компании, в тях се усещат удобно.

Преди всичко в живота си ценят свободата и независимостта.
Ноември
Хората, родени през ноември, постоянно крият същинските си усеща от близките. Те не обичат да търсят препоръки от останалите. Действат по този начин, както сами преценяват, тъй като не желаят някой различен да им споделя по какъв начин да живеят.

Понякога се хвърлят в дадена обстановка, без да мислят а следствията. Тези хора обичат живота.
Декември
Хората, родени през декември, са предприемчиви и великодушни. Те са същински дипломати, които рядко демонстрират гордостта си. Гледат постоянно да са в придвижване.

Когато не вършат нищо, нормално ги обзема паника поради разнообразни проблеми. Тези хора имат страхотни декламаторски качества. Умеят елементарно да провеждат разнообразни събития и е добре да помислят за кариера, обвързвана с предприемачество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР