Много от нас работят на компютър по цял ден. И

...
Много от нас работят на компютър по цял ден. И
Коментари Харесай

Искате повишение? Не правете това

Много от нас работят на компютър по през целия ден. И всеки го употребява и с цел да ревизира персоналната си поща или Фейсбук - или даже да купи нещо небрежно от някой онлайн магазин. Прекаляването с този табиет обаче може да навреди доста съществено кариерата ви.

Скорошно излседване, оповестено в Журнала на психосоциалното проучване на киберпространството, демонстрира, че потреблението на интернет за цели, разнообразни от работния развой, има " голямо влияние " върху продуктивността ни. И това не включва очевидното умозаключение, че във времето, в което се ровим в обществените мрежи, не вършим никаква работа.

Около 14% от чиновниците, включени в проучването, минават над допустимата граница. Средно 67 минути от осемчасовия работен ден те прекарват в обществените мрежи, уеб страниците за извършване на покупки и други. И всякога, когато се разсеят с някой от тези уеб сайтове, им трябват други 23 минути, с цел да се върнат пълноценно към работния развой.

А това е доста изгубено време, което можете да употребявате, с цел да напреднете. " Качеството на осъществяваната от вас работа понижава, до момента в който губите време и централизация, с цел да харесвате фотоси в Instagram или да поръчате храна за кучето ви онлайн ", споделя кариерният специалист Вики Салеми.

Разбира се, това вреди на бизнеса. А и неотдавна бе изчислено, че баскетболните почитатели са коствали на фирмите си 2.1 милиарда $ в изгубена работливост по време на месец март, когато в Съединени американски щати се организира шампионат.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР