Много от големите фаворити на Световния мачплей по дартс отпаднаха

...
Много от големите фаворити на Световния мачплей по дартс отпаднаха
Коментари Харесай

Големите фаворити отпаднаха рано-рано на Световния мачплей по дартс

Много от огромните любимци на Световния мачплей по дартс отпаднаха рано-рано от конкуренцията в Милтън Кийнс, Англия. Шампионът Роб Крос, международният №1 Майкъл ван Гервен и международният първенец Питър Райт към този момент завършиха присъединяване си в шампионата на етапа на 1/8-финалите. Към тях би трябвало да прибавим и други съществени играчи като Гъруин Прайс, Дарил Гърни, Менсур Сульович, Нейтън Аспинал и Джеймс Уейд, които също към този момент са навън от борбата за трофея.

Първата огромна сензация се случи още на 1/16-финалите, когато защитаващият купата си Роб Крос отпадна безславно от Геранеца Габриел Клеменс след загуба с 8:10.

Следващата изненада сервира Саймън Уитлок, който се изправи против Майкъл ван Гервен на 1/8-финала и го победи с повече от безапелационното 11:4 лега в своя изгода. Нидерландецът несъмнено не бе във форма и неговият австралийски противник се възползва оптимално от това, с цел да запише един влиятелен триумф на сметката си.

На същата фаза от конкуренцията присъединяване си завърши и международният първенец Питър Райт. Той се изправи против коравия Глен Дърант и след тежка борба, изпълнена с обрати, позволи загуба с 8:11 лега.

Тази вечер са първите два дуела от 1/4-финалите. Майкъл Смит играе против Кшищоф Ратайски, а Гари Андерсън ще се изправи против Саймън Уитлок. Другите две срещи от тази фаза са на следващия ден и в тях ще забележим Ейдриън Люис против Димитри ван ден Берг и Глен Дърант против Винсент ван ден Воорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР