Много може да се каже и изпише за женския оргазъм.

...
Много може да се каже и изпише за женския оргазъм.
Коментари Харесай

Оргазмът – мисия възможна! Открийте заедно вашата G-точка

Много може да се каже и изпише за женския оргазъм. Според някои дами, той въобще не е едно от значимите условия за приемлив сексуален акт, други пък споделят, че той е съществена цел и без него не биха сметнали, че секс въобще е имало. Независимо към кой вид спадате, едно е несъмнено – оргазмът несъмнено бихме нарекли „ черешката на тортата “, а пък в случай че се изпита от двамата сътрудници по едно и също време, тогава удоволствието е несравнимо. Има ли метод да намерите вашия път към него? Как и по какъв метод можете да извършите това? В идващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси и да ви насочим по какъв начин да превърнете оргазмът в задача допустима. Ето и нашите препоръки:

Удължете времето за любовна игра
Мнозина от господата са подготвени за секс още в мига, в който им отправите секси взор. Но за жалост при дамите това не е по този начин елементарно. Много от нас имат потребност от повече физическа и прочувствена стимулация, с цел да бъдат възбудени, добре овлажнени и подготвени за оргазъм. Ето за какво любовната игра е от значително значение. Ключовата дума тук е „ игра “. Опитайте се да не приемате тази въведения като обвързване. Всъщност, съгласно някои експерти, любовната игра стартира часове преди същинския сексуален акт.

Стимулирайте мозъка си
За някои дами умствената възбуденост е също толкоз значима, колкото и физическата. Ако това е по този начин и за вас, пробвайте се да се настроите за секс още денем. Изпратете палаво известие на колегата си в обществените мрежи или пък му споделете секси фотография. Подсигурете нужния боеприпас за вечерта – свещи, секси музика, свежи цветя. Опитайте се да бъдете близки и интимни един с различен преди половия акт, прегръщайте се, смейте се, наслаждавайте се на компанията си.

Покажете на колегата, че желаете повече деликатност
Невинаги отсрещната страна е наясно с нашите стремежи сега. Затова постарайте се да подскажете на индивида до себе си, че желаете повече деликатност – насочете го и му покажете, че желаете да бъдете докосвана, целувана, прегръщана. Хванете ръцете му и ги движете отвътре на бедрата, по гърба, корема. Кажете му, че харесвате да милва лицето ви и да заравя пръсти в косата ви.

Обърнете внимание на целувките
Не подценявайте целуването, а го издигнете на по-високо равнище. Целувките са от значително значение за любовната игра, ето за какво експериментирайте – дано устните не са единствените места, където изучавате колегата. Целувайте го по врата, гърдите, раменете и по-надолу…

Стимулирайте клитора
Ако желаете да стигнете до оргазъм, не подценявайте клитора. Този дребен орган е с доста висока централизация на нервни окончания и ще ви помогне да стигнете по-лесно до заветната цел.

Открийте дружно вашата G-точка
За да се опитате да откриете G-точката си, сигурно ще имате потребност от помощ. Нека сътрудникът ви употребява пръстите си за тази цел. G-точката е ситуирана навътре в вагината и е област, която се характеризира с огромно съществуване на нервни окончания. За задачата – дано сътрудникът ви пъхне пръста си във влагалището ви, като дланта му сочи нагоре. След това би трябвало леко да извие пръста си. Използвайте разнообразни техники и похвати и вижте дали предпочитате точката да бъде подтиквана непосредствено или пък бихте желали тя да бъде докосвана напълно леко.

Опитайте разнообразни позиции
Ако изпитвате компликации със стигането до оргазъм, евентуално би трябвало да опитате по-разнообразни пози. „ Ездачката “ е позиция, която е идеална за стимулирането на G-точката. Това се дължи на ъгъла, под който е ситуиран пенисът, както и на опцията за стимулация на клитора. Друга позиция, която ще ви докара по-лесно до оргазъм е всяка поза, в която мъжът е зад вас. По този метод доста елементарно ще стигнете до G-точката, а пък клиторът можете да стимулирате с ръце. Накарайте колегата ви да седне, а пък вие седнете в скута му. Така ще имате опция да изпитате надълбоко навлизане, както и да получите оптималната стимулация на клитора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР