Много ме дразнеха в парламента едни просташки смехове през цялото

...
Много ме дразнеха в парламента едни просташки смехове през цялото
Коментари Харесай

КапиталНО

" Много ме дразнеха в Народното събрание едни дебелашки смехове от самото начало. Аз цялостен живот изкарах из нощните заведения и питейни заведение, където хората по́ са радостни, и да ви кажа повече възпитани хора там видях, в сравнение с някои прояви на последната ми месторабота (Народното заседание - бел. авт.). "

някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, пред " Дарик радио " "

Неговият край (на прехода - бел. ред.) ще пристигна, когато се реализира една от главните полезности на Европейски Съюз - върховенството на закона. Ако го няма това господство, даже да има многопартийна народна власт, тя се изражда. Необходимо е гражданското общество да стане по-голямо от посткомунистическата общественост. "
някогашният министър-председател Иван Костов пред БНР
" Очевиден е опитът да бъде открито някакво решение, тъй че построеното от страната да не бъде отстранено, което е разумно. Считам, че този опит казусът с противозаконното строителство да бъде решен с противозаконни способи е най-лошият образец, който може да даде страната. Доказателства за нуждата от спешен ремонт няма. Проверката и методът на Караджов са неприятен образец за нарушение на закона. "
Реклама служебният министър на Министерство на регионалното развитие Иван Шишков пред публицисти
" Ако в този момент посредством този спор се пробвате да избутате още веднъж във властта Борисов и неговата тайфа, следствията още веднъж ще бъдат за народа на България. И ние тук още веднъж ще би трябвало да одобряваме резолюции. "
румънският евродепутат Рамона Стругариу пред Европейския парламент Фотограф: Цветелина Белутова Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР