Много майки обичат да обличат малките си момиченца с тоалети

...
Много майки обичат да обличат малките си момиченца с тоалети
Коментари Харесай

Когато Кайли и Сторми се обличат еднакво

Много майки обичат да обличат дребните си момиченца с тоалети в звук с техните. Това е още един метод да покажат мощната връзка сред майката и дъщерята.
 Кайли Дженър, щерка й Сторми и първата им обща корица на Vogue
Приказки за лека нощ с Кайли и Сторми

Една по-специална фотосесия

Кайли Дженър – известната риалити звезда, модел и сполучлива бизнесдама не прави изключение. Прелестната ѝ двегодишната дъщеричка Сторми е от някогашния ѝ другар Травис Скот. Тя се ражда на 1 февруари 2018 година, а Кайли Дженър даже си направи татуировка с точния час 16:43.

Кайли и Сторми постоянно се облечени в идентични облекла, а фотосите, които Кайли разгласява в Instagram, се радват на голямо утвърждение.

on Aug 12, 2020 at 12:31pm PDT

За 23-ия си рожден това лято Кайли заведе семейство и другари на плажа. Разбира се, Сторми беше дружно с тях, а фотографията по залез с бели рокли на брега на океана, на която майка и щерка се държат за ръце, е страхотна.

on Jun 25, 2020 at 3:31pm PDT

През юни 2020 година те се снимаха пред първокласната кола на Кайли, облечени в черни тоалети. Сторми и с къси панталонки и тениска, а Кайли с черен панталон и кожено яке. Тук даже прическите им са в звук, а Кайли не може да откъсне очи от очарователното си момиченце.

on Mar 6, 2020 at 11:40am PST

На селфито от март месец, Кайли е клекнала зад щерка си и я прегръща с едната ръка. Двете са с идентични пижами и театралничат очевидно щастливи.

on Dec 25, 2019 at 12:52pm PST

За Коледа 2019 година Кайли и Сторми още веднъж са с идентични пижами, този път на празнична тема. В коледната заран те се снимат, преди да стартират да отварят подаръците под елхата.

on Dec 24, 2019 at 7:58pm PST

На идната фотография майка и щерка театралничат като звезди в умопомрачителни зелени рокли. И наподобяват в действителност звездно.

on Aug 12, 2019 at 3:48pm PDT

Снимката със сините рокли е от пътуването до Италия за 22-ия рожден ден на Кайли. Разбира се, тя не пропусна да разгласява фотография от разходката с лодка, на която двете със Сторми наподобяват превъзходно в празничните рокли.

on Jul 16, 2019 at 10:12am PDT

През юли 2019 година Кайли заведе Сторми на следващото премеждие. Този път трябваше да отпразнува старта на нейната линия Kylie Skin. От това пътешестване е фотографията им по раирани бански с цветовете на дъгата.

on Jun 29, 2019 at 7:19pm PDT

На фотографията от юни 2019 година Кайли държи Сторми на ръце, с цел да си създадат селфи още веднъж в идентични рокли. " Възможно ли е тези двете да бъдат още по-сладки ", пишe Hollywood Life за фотосите на дуото майка и щерка.
 Кайли Дженър, Роджър Федерер, Дуейн Джонсън и кои са най-високоплатените звезди за 2020 година
Ето кои са най-високоплатените звезди за 2020 година

Говорим за милиони долари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР