Много мъже в източните Донецка и Луганска области се преобличат

...
Много мъже в източните Донецка и Луганска области се преобличат
Коментари Харесай

Киев: Мъже в окупираните райони се обличат като жени, за да не ги мобилизират

" Много мъже в източните Донецка и Луганска области се преобличат като дами, с цел да избегнат мобилизацията във въоръжените сили на отцепниците ", това сподели съветникът в украинското министерство на вътрешните работи Антон Герашченко пред медията от страната си УНИАН.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 657
По думите на високопоставения чиновник в силовото ведомство в Киев по улиците на градовете и другите селища, следени от проруските отцепници, са тръгнали патрули. " Целта на тези патрули е да заловен мъжете, които не желаят да се бият на страната на отцепниците, и да ги вкарат принудително в редиците на въоръжените банди на терористите. Много мъже, с цел да избегнат насилствената готовност, се преобличат в женски облекла. Не се майтапя ", сподели още служителят в Министерство на вътрешните работи.

По думите на Герашченко в случай че съветският президент Владимир Путин предприеме военна интервенция против Украйна, на предните позиции няма да бъдат пратени съветски военни. " На предните позиции ще бъдат ситуирани мъжете, които не желаят да се бият, след тях – въоръжените отцепници и най-сетне – военни под знамената на Руската федерация ", сподели още той.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 657  Чуват се изстрели в украинския град Красногоривка Чуват се изстрели в украинския град Красногоривка  Ердоган: Няма да се откажем нито от Русия, нито от Украйна Ердоган: Няма да се откажем нито от Русия, нито от Украйна  Отцепник в Украйна: Ще победим благодарение на Русия Отцепник в Украйна: Ще победим благодарение на Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР