Много конфузен гаф направи Златимир Йочев в съучастие с колежките

...
Много конфузен гаф направи Златимир Йочев в съучастие с колежките
Коментари Харесай

Йочев потъна в земята от срам: Гаф в протокола, сам го създадох и затова си депозирам оставката

Много срамен гаф направи Златимир Йочев в съучастничество с колежките си Мария Цънцарова и Натали Трифонова тази заран в ефира на bTV.
Двамата водещи и синоптичката обсъждаха имените дни в последни два дни, надлежно Йордановден и Ивановден. Но улисани в приказки на диванчето, Йочев в един миг се оказа с бонбон в ръката.
„ Големи празници минаха, Ивановден “, изкоментира той обстановката и по-късно попита сътрудниците си дали са ходили на имен ден на някого. Те пък му дадоха отговор с: „ Ние си бяхме именици “, което накара Йочев да потъне в земята от позор.
За смут и на Златомир Йочев, и на Мария Цънцарова – сътрудника им Калоян Кюркчиев също се оказа част от многото именици в предходните дни, защото името му е производно на Иван, и също чества на 7 януари.
Така пред цяла България стана ясно, че никой в bTV не се е сетил да честити имения ден на един от спортните си фрагменти – Калоян Кюркчиев. За похлупак и синоптичката Натали Трифонова, която пък в последно време провокира огромен хейт с визията си, направи обстановката още по-срамна.
„ Аз не знаех, че имаш имен ден “, оправда се русокоската. А за разлика от нея, Златомир Йочев одобри обстановката доста във вътрешността и даже разгласи: „ Гаф в протокола, самичък го сътворих и по тази причина си подавам оставката “. Думите на водещия бяха отпратка към абсурда в Министреството на защитата, където чиновник подаде оставка, откакто пропусна да изпрати предложения до депутатите за ритуала на Богоявление. Ситуацията стана мотив и да се желае оставката на военния министър от няколко страни.
Цънцарова, на собствен ред, разяснява гаф с сътрудниците си, определяйки го като „ демонстрация на неприятно образование от страна на екипа на „ Тази заран “, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР