Много къщи. Един човек. Ако каже нещо, но няма кой

...
Много къщи. Един човек. Ако каже нещо, но няма кой
Коментари Харесай

АРГщрихи с Галя Крайчовска

Много къщи. Един човек. Ако каже нещо, само че няма кой да го чуе, споделил ли го е в действителност?

В България има над 60 села, които имат един жител. В още толкоз живеят двама. Театър " Реплика " с документален театър " САМ И ", за последните поданици на селата - премиерата е на 22-ри в Червената къща.
Две години след международната си премиера, „ Палачи ” на Мартин Макдона излиза на сцената на спектакъл София.
За тази история Мартин Макдона получава премия “Лоурънс Оливие ”, за най-хубава нова пиеса за 2016-та. „ Важното е да знаеш къде е границата и просто да я прескочиш ” - споделя създателят, който ловко преплита парадоксите с действителното. Режисьорът Стоян Радев поема щафетата в разплитането на загадките и разтрошаване на моралните клишета. Въпросът „ Кой е килърът ” води в непредвидени направления.
" Моята празнична чаша " - забавен взор на студентите от компетентност керамика, на доцент Моника Попова и Виолета Заранкова от Нов Български университет. Средствата от изложбата, подредена в самия университет, ще отидат за мобилно точарско колело.
Звезден балет " Снежанка и седемте джуджета " в Старозагорската опера. В основните функции за първи път излизат Нанако Имаи и Салваторе Лаудани.
2CELLOS се похвалиха с клип, сниман в българско студио. Най-успешното и динамично инструментално дуо стартира годината с премиера на видеото към “My Heart Will Go On ”. Вдъхновяващата тематика от „ Титаник “, написана от Джеймс Хорнър е отличена с Оскар за „ Песен от филм “. Режисьор на клипа на 2CELLOS още веднъж е Александър Керекес, а наш екип построява специфични декори и основава макет на именития транспортен съд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР