Много жени мечтаят за един единствен мъж, който да ги

...
Много жени мечтаят за един единствен мъж, който да ги
Коментари Харесай

Психолог: Защо жените се влюбват в друг мъж, когато са омъжени

Много дами мечтаят за един единствен мъж, който да ги обича правилно през целия им живот. Но не е ли това илюзия? И не се ли ограничаваме до сходни хрумвания?

Екатерина Самойлова, психолог, енерготерапевт, регресолог, анализатор, и създател на курса „ Вие заслужавате благополучие “, описа какво да извършите, в случай че една жена срещне нова обич, до момента в който е женена. Има няколко изхода от тази деликатна обстановка. Някои може даже да са от изгода за брачния съюз.

Защо една жена се влюбва в различен мъж, когато е омъжена?

Това е постоянно срещана обстановка и нейните корени на психическо равнище се крият във обстоятелството, че потребностите на дамата в актуалната връзка не са задоволени. Ако пристрастеността е угаснала и някой различен е съумял да я разпали още веднъж, мощните усеща могат да основат същинска блъсканица в фамилията.

 невярност

Да вземем за образец жена, която е омъжена отдавна, има деца и всичко наподобява устойчиво и прелестно. Но тя не усеща пристрастеност и се е омъжила, тъй като се чувствала удобно по този метод. И когато в живота ѝ се появи нова случка, това качество на прекарване става по-важно от насъбрания опит.

На по-дълбоко духовно равнище появилото се въодушевление демонстрира, че има планувани кармични сюжети. С тяхна помощ душата получава своя опит. И е невероятно да се назове недвусмислено повода за това, което се случва. Но от време на време новата обич е прелъщение за превъзмогване на някакъв проблем. И единствено честността със себе си в тази обстановка оказва помощ да се откри вярното решение.

Да се разделите със брачна половинка си или да спасите брака си?

Случва се връзката в брака да не е приключена, дамата усеща, че желае да бъде със брачна половинка си. Тогава можете да работите със протичащото се посредством психически техники и по този метод да спасите фамилията си. Ако връзката с вашия брачен партньор е остаряла и изчерпана, може би е по-добре да се разделите.

Ключовият миг тук е чувството дали е вероятен взаимен път със брачна половинка ви в бъдеще или към този момент го няма. 

Има специфични практики, които оказват помощ да се пресечен енергийните връзки, да се понижи степента на прочувствена взаимозависимост и да се изтрие човек от живота. Волево решение ще помогне за спасяването на брака. Временна паралелна връзка може да добави доза пристрастеност към връзката със брачна половинка. Има двойки, които употребяват флирта с други хора, с цел да освежат страстите си. Има повишение на равнището на силата, която брачният партньор и брачната половинка насочват един към различен.

Трябва ли да кажете на брачна половинка си за вашата забежка?

Ако връзката със брачна половинка е остаряла и дамата възнамерява да го напусне, тогава евентуално ще би трябвало да му каже истината. Основното нещо е да го извършите допустимо най-внимателно и внимателно, като сведете до най-малко вредите.

Как да прекратите безболезнено брака със брачна половинка си?

Ако всичко е отишло прекомерно далеко, имате скрупули и желаете да поискате амнистия или планирате да разтрогнете брака, няма метод да го скриете от половинката си. Това е мъчително прекарване, тъй че съобщете решението си допустимо най-внимателно, с почитание, без да увъртате.

Благодарете на индивида и подчертайте всичките му достолепия. И тогава кажете, че от време на време в живота се появява различен обект и нещата просто се случват. Желателно е да напуснете връзката си с оптимално почитание, доколкото това е допустимо. Съпругът е човек, който сте избрали за собствен сателит в живота, с него сте минали през част от житейския си път. Неговият принос в избрания интервал от живота е бил значим. Разбира се, всяка двойка минава през бракоразвод по друг метод, има и доста сложни обстановки.

За да се сведат до най-малко отрицателните последствия за децата и тяхното лично бъдеще, е доста значимо да се опитате да преминете през раздялата с най-голямо достолепие и грижа за всички. Ако е належащо, е потребно да се обърнете към психолози, с цел да смекчите възможен скандал или трагичен свършек.

 невярност

Поискайте амнистия и прекратете хармонично връзката си

Седнете изправени, почувствайте тялото си, дъха си, позволете си да се отпуснете. Поемете надълбоко въздух и издишайте. Освободете се от мисли, паники, грижи. Представете си нравствен утопичен сътрудник, който е на една ръка разстояние от вас му кажете въображаемо какво чувствате към него в този миг. Разкажете му всичко, за което не сте имали време да изразите по-рано. Може да са всевъзможни думи. Важно е да изпразните вътрешното прочувствено пространство, позволявайки на потока от страсти и думи от вътрешната страна да тече гладко. Душевният сътрудник приема всичко, което казвате.

След това е време да върнете силите, които са заседнали във вашите полета, тъй че да не ви дърпат един към различен. Завършете, като кажете: „ Прощавам, благодаря и ви избавям изцяло в този момент. Вие сте свободни да преминете към нов кръг от живота си. “

Не забравяйте да си кажете по-късно: " Прощавам, благодаря и се избавям изцяло в този момент. Свободна съм да отида в нов кръг от живота си. " Попитайте се по какъв начин се чувствате, когато изричате тези думи. Сега можете леко да се върнете от медитация. Практиката може да се повтаря без ограничавания.

Връзките са житейски уроци. Трябва да разберете за какво сте изправени пред тази обстановка и деликатно да вземете единственото вярно решение. И също по този начин с минимум контузии и болки да извършите промени в живота си, в случай че това е належащо.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР