Много известни хора обичат да пазят личния си живот в

...
Много известни хора обичат да пазят личния си живот в
Коментари Харесай

Емоджи на лицето: БГ звездите, които все още крият децата си

Много известни хора обичат да пазят персоналния си живот в загадка и рядко разясняват връзките си. Когато станат родители обаче постоянно наследниците им са на показ в мрежата. Кой не знае за дъщерята на Лияна, на Бони и Анелия, както и десетки други, които са горди с децата си, а около тях и те се снабдяват с известност в обществените мрежи.

Е, има и известни родители, които обаче избират да запазят анонимността на наслесниците си, като ги държат надалеч от публичното внимание и не разгласяват техни фотоси, не вървят с тях по изявленията и всемирски събития. Други пък избират да се снимат с децата си, само че дълго време не им демонстрират лицата, криейки ги с емоджита.

Скоро ви разказахме са Ася Капчикова, която стана майка на близнаци предходната година, само че към момента не е разкрила лицата на своите бебета, които се споделят Ивиан и Ианик. Тя постоянно демонстрира близнаците, само че им крие лицата постоянно с разнообразни емоджита, а сходна процедура имат и други известни българи.

Виж още:

Съвсем скоро Арти и Криси Дончева станаха родители за първи път. Талантливи и артистични, двамата са също и инфлуенсъри и постоянно споделят фотоси със своето момченце Виторио, само че те също крият лицето на детето си. Някои хора имат вяра, че е добре новородените да се пазят от очите на други хора, а точно с това може да се изясни за какво още не са посочили на кого от двамата наподобява Виторио.

Виж още:

Симона Загорова стана също майка преди няколко месеца, само че към този момент се върна на работа и наподобява в съвършена форма. Красивата певица кръсти щерка си Галина и постоянно качва фотоси с нея, само че майката и таткото не са се престрашии да покажат лицето ѝ към момента. Те, сходно на други родни звезди, я крият с разнообразни емоджита, само че почитателите са към този момент нетърпеливи и пишат постоянно в мненията, че желаят да видят дребната Галина.

Криско стана баща за повторно тази година на момченце, което кръстиха Даниел. Рапърът и неговата половинка Цвети още не са посочили момченцето, само че нищо чудно Криско да ни изненада и да снима Даниел в някои ново видео, както от време на време се случва с известните, които демонстрират наследниците си точно по този метод.

Светлана Гущерова е майка на две деца, само че към момента не е посочила лицата на нито едно от тях, а евентуално това ще продължи да бъде по този начин. Красавицата държи на персоналното си пространство и най-много на това на децата ѝ, като не желае да ги покава пред хилядите си почитатели в мрежата.

Виж още: 

Ева Веселинова е от скоро майка на момиченце и момченце, които кръсти Борис и Стефания. На този стадий Ева не е разкрила самоличността на половинката си, само че и пази лицата на наследниците си, които към момента не е посочила. Репортерката обаче споделя постоянно в Инстаграм, че е доста щастлива в ролята си на майка и това е възприятие, което не може да се опише.

Тото и Кристин са друга световна двойка, която е избрала да не демонстрира своето момченце Доменик. В последно време Кристин качва фотоси, на които лицето на момченцето се вижда малко повече, само че към момента го пазят. Същото важи и за дуетната половинка на Тото - Лъчо, който стана татко през 2019 година, само че не е показвал лицето на момиченцето си Арина.

Виж още:

Кралят на фолка има прелестна и към този момент огромна щерка, която се споделя Рая, само че в никакъв случай не я показвал. В последните седмици се появиха фотоси в нета на момиче и се допуска, че на фотосите е точно щерката на Азис, само че това е изцяло непотвърдена информация. Трябва да отбележим, че в интернет има фотоси на Рая, само че те са от бебешката ѝ фотосесия, когато се роди. 

Цветелина Янева е друга звезда, която не е показвала лицето на своето детенце, чието име също не е известно. Припомняме, че звездата стана майка за първи път през 2017 година, само че е споделяла в изявленията, че се старае да има баланс сред майчинството и кариерата ѝ, която продължава да се развива стремително. Цвети рядко дава изявленията, само че е споделяла, че да бъде майка е сбъдната фантазия, само че първоначално е имала някои компликации, най-много свързани с кърменето, което е изморително, казвала е звездата.

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinaianeva/, https://www.instagram.com/simonazagorova21/, https://www.instagram.com/krisidoncheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР