Много хора са решили лятната им почивка да бъде в

...
Много хора са решили лятната им почивка да бъде в
Коментари Харесай

Солено ли излиза гръцкото море? Тази СНИМКА май ще откаже мнозина

Много хора са решили лятната им отмора да бъде в Гърция - касова записка от заведение скапе проектите на част от тях.

Може ли една касова записка да скапе проектите ни за отмора на гръцкото море, изключително, в случай че крайното салдо на сметката от таверната е на стойност 477 евро? В различен материал споделихме усещания на жена от цените по българските и гръцките заведения. В последна сметка тя заключи, че е по-доволна от отношението, храната и ситуацията в прилежаща Гърция, припомнете си тук:

Касова записка от заведение в Гърция провокира вълна от реакции в обществената мрежа Facebook. Снимката е споделена от Артур и е озаглавена: " Когато ти кажат, че Гръцкото море е по-евтино ".

От мненията научаваме, че цените, посочени в касовия бон, са настоящи за Миконос, прочут като Гръцката Ибиса. Цените на храната и питиетата били такива, тъй като клиентите са употребили шезлонги към заведението - на първа линия, това изяснява Кирил Савов. По думите на различен консуматор, коментирал обявата във Facebook, касовата записка е фалшив и е нагласена: " Чак ми дожаля за касовия уред, доста щракане и числа ".

Станислав оборва мнението за подправената касова записка, като споделя, че в Халкидики фрапето е 6 евро по всички плажове, плодова салата (диня основно) - 7-8 евро, по кръчмите - гръцка салата (9-11 евро), 14-18 евро - октопод, 1 порция лаврак 14-16 евро. В нощните заведения огромна водка " Белведере " е 20 евро, Ред Бул - 6 евро, а шот (какъвто и да е той) - 6 евро.

" Преди 3 години като вървях, цените не бяха толкоз високи. Не ми пречи, просто установявам и да ви кажа, щом цените са такива, избирам да почивам на някое друго място, на Палма де майорка са същите цени по питейните заведения, хотелите там са в действителност 4 звездни, а не като в Гърция - 4-зведен, а на визия 2 звезди. Вече където и да почивате на други места в Европа, цените са сходни. Така че Гърция към този момент не е това място, което беше преди ", написа още Станислав Чернаев.

И в България има заведения, които не отстъпват на цените от гръцката таверна

" Всичко зависи в какво заведение вървиш и какво консумираш. И в България има заведения, които не отстъпват на цените на тази касова записка ", разяснява Пламен Атанасов.

По информация на гръцко издание цените в Миконос в действителност са зашеметяващи: от наемането на шезлонг, който може да доближи до 700 евро комплект, до маса за пиянство на 20 000 евро (минимална консумация).

Остров Миконос е световноизвестна дестинация за отмора, посещавана от огромен брой туристи, само че в последно време техният брой понижава точно поради прекомерно надутите цени.

А какви са вашите усещания - споделете в мненията!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР