Много хора са недоверчиви. Възможно е някои събития в живота

...
Много хора са недоверчиви. Възможно е някои събития в живота
Коментари Харесай

Петте зодии, които най-често имат проблеми с доверието

Много хора са недоверчиви. Възможно е някои събития в живота им да са ги създали такива. Други избират да слушат личната си вътрешен глас и не одобряват съвет от странични лица. Трети пък се доверяват единствено на най-близките си и в случай че не сте измежду тях, мнението ви може да не бъде взето под внимание. Колкото и да не ви се има вяра, зодиите имат огромна роля в това и постоянно представители на избрани знаци са измежду тези хора, които мъчно могат да имат доверие на някого.

 

Ето петте зодии, които най- постоянно имат проблеми с това:

 

Дева. Девата проучва прекомерно доста и детайлно всичко, безусловно. Да бъдеш импровизиран и да следваш сърцето си е нещо изцяло нехарактерно за рационалната Дева. Това са едни от най-интелигентните зодиакални знаци и те постоянно попадат в клопката на прескачането на заключенията и свръханализирането на всичко, изключително що се отнася до любовта. Разглеждането на всичко прави невероятно да се доверят на някого.

Козирог. Козирогът е прекомерно откъснат, с цел да се доверява. Личността му може да бъде неоправдателна и да се бори с допускането на хората до себе си, както и опознаването им на по-дълбоко равнище. Ако не отговаряте на упованията на Козирога, познайте какво – той в никакъв случай няма да ви се довери. Тази зодия мъчно схваща хората, разнообразни от нея.

Стрелец. Стрелецът е неузрял в любовта. Представителите на тази зодия са много наивни във връзките си и постоянно изпреварват себе си и възнамеряват своите дни за дълго време напред. Стрелецът е една от най-опрощаващите зодии и макар че му е мъчно да се доверява, той съумява да преодолее всички неточности, които е претърпял и да елементарни на тези, които са го наранили.

Овен. Овенът е сериозен мъдрец. Въпреки че той е една от зодиите, които се втурват прекомерно бързо във връзките, в действителност има навика да бъде параноик. Овенът обича да е във връзка, само че наподобява в никакъв случай не отхвърля сюжетите за машинация и разтрошаване на сърцето. Възможно е ревността да бъде водеща в връзките ви с представител от този зодиакален знак. Тя може да бъде с или без мотив, само че знайте, че параноята го следва съвсем непрекъснато.

Лъв. Тези хора постоянно вършат неприятни избори за сътрудник в любовта. Лъвът е характерен огнен знак и от време на време основава неверно първо впечатление  на непукист, само че вътрешно в себе си взима всичко драговолно. Лъвът има репутацията на една от най-придирчивите зодии в любовта, само че в действителност взискателният му темперамент го кара да се среща с изцяло несъвместими сътрудници. Лошата вест е, че запознанството с някого, който не е подобаващ, несъмнено отваря доста проблеми с доверието.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР