Много хора прогнозираха бърз крах на брака между родния топмодел

...
Много хора прогнозираха бърз крах на брака между родния топмодел
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Цеци Красимирова пое бизнеса на мъжа си - топмоделът стана шеф на фабрика за марихуана в Испания

Много хора предвидиха бърз провал на брака сред родния топмодел Цеци Красимирова и американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Да, но не! Точно противоположното. Богаташът позволи синеоката хубавица освен в сърцето и спалнята си, само че в своя бизнес.

Съвсем неотдавна той е поверил извънредно виновна роля на своята брачна половинка. А точно - упълномощил й е ръководството на новооткритата му фабрика, поредна в неговата империя, основана в Испания, заяви светското предаване на ПИК TV. Както е известно, край Барселона двойката има голяма къща, а Майкъл поделя времето се сред каталунската столица и Америка, където е концентриран многомилионният му бизнес.
свързани новини9456на 09.02.2021
Преди няколко седмици е било формалното разкриване на испанската фабрика за органични торове и здравна марихуана, като персонално Красимирова е прерязала лентата пред стоите подчинени. Близо 40 души - една част във фабриката, а другата в офиса на представителството на компанията на мъжа си управлява с лека ръка и финес родната хубавица, споделят осведомени.

Заседа фабриката под контрола на Красимирова е единствената на Струмейтис в Европа, само че до година-две се чака откриването и на втора - в прилежащата ни република Северна Македония.

В началото на декември, на 6 декември, семейство Струмейтис означи 3 години, откогато американският мултимилионер насочи към Цеци предложение за брак. Топмоделът получи годежен пръстен с 3 диаманта.

Припомняме, че Майкъл Струмейтис е притежател на най-голямата в света компания за органични аграрни добавки и торове. Отглежда законно марихуана за медицински цели, поради което зад Океана е именуван Краля на марихуаната. Израснал е в Портланд, щата Орегон в оскъдно семейство. Когато на 19 се впуска в един от най-рисковите бизнеси по това време, става обект на следствие от страна на ФБР.

Постепенно бизнесът с марихуана се разраства до цяла империя. Самият той има здравно наставление да употребява марихуана, защото е с три трансплантации на роговицата на окото.

Американецът има голямо имение за 16 млн. $, " кацнало " на един от хълмовете на Холивуд с аспект към Лос Анджелис. Мултимилионерът разполага и частен аероплан и автопарк за милиони долари. Смята се, че бизнес империята на Майкъл Струмейтис печели към 100 милиона $ годишна, а продуктите му се популяризират в над 90 страни по света.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР