Много хора приемат сватбата си като специален ден и не

...
Много хора приемат сватбата си като специален ден и не
Коментари Харесай

6 страхотни идеи как да отбележите годишнина от сватбата си

Много хора одобряват сватбата си като специфичен ден и не пропущат да означават всяка своя годишнина. Нормално е с времето да се изчерпвате от хрумвания за метода, по който да празнувате този ден. Отбелязването на годишнина от сватбата е специфичен мотив, който изисква незабравими и значими способи да почетете любовта и уговорката, споделени сред вас и вашия сътрудник.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Независимо дали става въпрос за първата или тридесет и първата годишнина, намирането на неповторими и креативен хрумвания за отбелязване на сватбата си прави деня за хората още по-незабравим.

Затова сме събрали голям брой хрумвания за годишнини – от оферти за празнуване до фон и дарове, които ще вдъхновят и зарадват двойките, стремящи се да отпразнуват трайната си обич.

От сантиментални вечери за среща и персонализирани дарове до авантюристичен пътувания и сантиментални сувенири – тези хрумвания обгръщат необятен набор от ползи и желания, като подсигуряват, че можете да отбележите годишнината от сватбата си по специфичен метод. В този обстоен лист ще намерите неповторими хрумвания за всички типове двойки!

 6 страхотни хрумвания по какъв начин да отбележите годишнина от сватбата си

Така че, дано се потопим и да разгледаме тези страхотни хрумвания с цел да отбележите дни на сватбата си.

Подновяване на клетвите

Един от най-сантименталните, сладки и деликатни способи да отпразнувате годишнината от сватбата си е като подновите клетвите си! Това ви разрешава да потвърдите още веднъж любовта и отдадеността си един към различен и да изживеете още веднъж романтиката на сватбата си.

Изберете значимо място, като да вземем за пример там, където сте се оженили, или дестинация, която има особено значение и за двама ви. Персонализирайте клетвите си, с цел да отразяват споделеното пътешестване, провокациите, които сте преодолели, и фантазиите, които към момента имате дружно.

Пресъздаване на специфичен миг

Преживяването на магията на първата ви среща или повторното посещаване на мястото, където сътрудникът ви е предложил брак, може да бъде носталгична и сантиментална концепция за отбелязване на годишнина. Пресъздайте атмосферата на този специфичен миг, без значение дали става въпрос за същото меню, обличане на сходни облекла или стартиране на същата музика.

Това ви разрешава да си спомните за първите дни на връзката ви и да оцените какъв брой надалеч сте стигнали. Споделете истории и смях, а може би даже си разменете любовни писма или дарове, с цел да почетете значимостта на този съответен спомен.

 6 страхотни хрумвания по какъв начин да отбележите годишнина от сватбата си

Организирайте си сантиментална вечерна среща

Понякога най-простите хрумвания за годишнина от сватбата си може да се окажат право в десетката. Планирайте сантиментална среща вкъщи или резервирайте маса в обичания си ресторант. Създайте въодушевление със свещи, тиха музика и се отдайте на вкусно ядене дружно.

Изключете се от технологиите и се концентрирайте само един върху различен. Включете се в задълбочени диалози, припомнете си скъпи мемоари и изразете благодарността си един към различен.

Организирайте тематично празненство за годишнината

Организирането на тематично празненство за годишнина от сватбата си прибавя занимателен и изобретателен поврат към празненствата ви. Изберете тематика, която е близка и на двама ви, да вземем за пример празненство, въодушевено от десетилетие, празненство с костюми или събитие, отдадено на дестинация.

Насърчете гостите си да се облекат по подобаващ метод и украсете мястото на събитието в сходство с определената тематика. Планирайте действия и игри, които включват детайли от тематиката, и не забравяйте да запечатате моментите с фотограф. Тази неповторима концепция за празник ще сътвори трайни мемоари и ще даде опция на всички да се забавляват.

 сватбата си

Планирайте празненство с изненада

Да изненадате колегата си с добре планувано празненство за годишнината от сватбата си може да бъде вълнуващо и възхитително прекарване. Възползвайте се от помощта на близки другари и семейство, с цел да запазите тайната и да планирате нещата да минат безпрепятствено. Изберете място, което има значение и за двама ви, или създайте персонализирана конюнктура вкъщи и изберете обичаните им храни, питиета и музика.

Украсете пространството със фотоси, балони и персонализирани детайли. Когато сътрудникът ви дойде, изненадата и насладата по лицето му ще бъдат скъпи. Това е жест, който демонстрира какъв брой доста го цените и желаете да извършите годишнината му в действителност специфична.

Създайте видеомонтаж на взаимния ви живот

Уловете същността на пътуването ви като двойка, като създадете трогателен видеомонтаж. Можете да го осъществите, като съберете и компилирате фотоси и видеоклипове от значими моменти в живота ви, като да вземем за пример сватбения ден, ваканциите и значимите събития. Комбинирайте ги със смислена музика и прибавете персонални послания или гласове, с цел да създадете покъртителен спомен.

Една от най-уникалните хрумвания за годишнина от сватбата си, тази активност ви разрешава да изживеете още веднъж скъпи мемоари и да отпразнувате връзката, която сте построили през годините.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР