Много хора правят добро на непознати, но в това има

...
Много хора правят добро на непознати, но в това има
Коментари Харесай

Той помогнал на стара жена да си смени гумата. И едва после разбрал какво се случило

 остаряла жена водач

Много хора вършат положително на непознати, само че в това има избран риск. Никога не знаеш какво да очакваш от непознати.

Когато гумата на колата на остарялата дама се спука, тя нямала концепция по какъв начин ще се прибере у дома.

Мъж карал по селския път и видял стоящата настрана кола. Там, прегърбена, стояла жена която гледала разтревожена. Младият човек решил да спре и да й помогне.

Жената се обезпокоила, когато непознатият човек се приближи към нея. Какво има мислено? Да не би да желае да й помогне?

Но защото тя не могла сама да смени гумата, нямала огромен избор. Дамата дала на мъжа аварийна гума и той я сменил.

Жената благодарила на младежа и му предложила компенсация за работата. Но той не сметнал за нужно да й взима парите. Просто й споделил: „ Просто си спомнете за мен, когато видите, че някой има потребност от помощ. Спомнете си за Брайън Андерсън и се отплатете с положително за добрината “.

Мъжът си тръгнал. А старицата била толкоз впечатлена от добротата на този човек, че чак свят й се завил. След това се качила на колата си, пошофирала малко нагоре по пътя и спряла пред една сладкарница.

Там я посрещнала усмихната сервитьорка която й предложила забрадка да си изсуши мокрите от дъжда коси. И тук остарялата дама забелязала, че сервитьорката е в напреднала бременност. Навярно е била доста изтощена, само че все пак, изглеждала като най-приятния човек на Земята.

Възрастната жена си поръчала лимонада и бързо я изпила. После си спомнила за Брайън Андерсън. Оставила за напитката си 100-доларова банкнота, а когато сервитьорката отишла за ресто бързо се изнизала от сладкарница и отпътувала.

Сервитьорката видяла записка върху салфетката: „ Един доста добър човек ми оказа помощ по пътя насам сегааз оказвам помощ на Вас “. В салфетката лежали още 400 $.

Сервитьорката се замаяла. Следващия месец щяло да се родидетето й и тези няколко седмици обещавали да бъдат доста сложни. Тя прибрала парите в джоба си и довършила промяната си.

След няколко часа сервитьорката, най-сетне, се прибрала у дома. Легнала в леглото и, мислейки какъв брой й провървяло, се навела към мъжа си, целунала го по челото и споделила: „ Обичам те, Брайън Андерсън “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР