Много хора по света страдат от високо кръвно налягане. За

...
Много хора по света страдат от високо кръвно налягане. За
Коментари Харесай

Ако имате високо кръвно, яжте тези 2 храни

Много хора по света страдат от високо кръвно налягане. За страдание, множеството от тях прибягват към приема на лекарства, които в действителност контролират кръвното им налягане и ги избавят от дискомфорта.

Важно е да следите здравословното си положение и при най-малките недоволства да се консултирате със експерт. Винаги спазвайте препоръките и рекомендациите, които той ви дава, тъй като въпреки всичко става въпрос за здравето ни, а с това смешка не трябва.

Съществуват обаче и не малко хранителни артикули, способни да контролират кръвното налягане и да ни накарат да се усещаме доста по-добре.
Кои са храните, способстващи регулирането на кръвното налягане  Домашният балсам, с който ще свалите високото кръвно Домашният балсам, с който ще свалите високото кръвно
С високото кръвно налягане смешка не трябва. Първото нещо, което би трябвало да извършите, в случай че забележите, че имате някакъв проблем с кръвното,...

Ако постоянно консумирате лук и чесън, това може да ви помогне да подобрите положението си, в случай че страдате от високо кръвно налягане.

Тези два продукта са с високо наличие на полифеноли. За да бъдат колкото се може по-подробни откривателите, те са решили да създадат обширно проучване на антиоксидантните свойства на екстрактите.

Така откривателите са стигнали до заключението, че екстрактите, които се съдържат в лука и чесъна, понижават успеваемостта на ACE и алфа-амилазата. Това, на собствен ред значи, че тези два зеленчука, както в естествена форма, по този начин и като екстракти, могат напълно умерено да бъдат включени в лечебния режим при лекуване на диабет или хипертония.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР