Много хора мечтаят да станат известни, а други, вероятно пропуснали

...
Много хора мечтаят да станат известни, а други, вероятно пропуснали
Коментари Харесай

Амбицията срещу невинността: 7 звезди, които обвиниха родителите си, че са ограбили детството им


Много хора мечтаят да станат известни , а други, евентуално пропуснали шанса си,  се стремят да създадат децата си звезди .

Някои артисти стартират да работят на напълно ранна възраст, някои се снимат още от бебешките години . Макар че мнозина им завиждат за славата и парите, се оказва, че истината зад блясъка на славата е малко по-различна .

Изборът да преследват кариера в шоубизнеса за доста от децата артисти е изработен от техните родители вместо от самите тях . И макар че евентуално никое от тях не съжалява, че е имало късмет за развиване и добре платена работа, те няма по какъв начин да не си дават сметка за всичко, което им е било отнето по пътя към върха

Репетиции до късно, напрежение, липса на другари, даже принуждение – това се оказва цената на триумфа в киното . Много от децата звезди след години упрекват родителите си за ограбеното си детство , за безкрайната им упоритост и дори за алчността им, откакто са печелили на гърба на невръстния им труд.

В галерията събрахме 7 звезди , които от дребни се снимат в киното или са на сцената, само че след години споделят какво  в действителност мислят за държанието и решенията на родителите си:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР