Много хора казват, че умният часовник е ненужно устройство. Очевидно

...
Много хора казват, че умният часовник е ненужно устройство. Очевидно
Коментари Харесай

Какво може Huawei Watch 2 да направи за вас?

Много хора споделят, че умният часовник е излишно устройство. Очевидно никой от тях не е тествал Huawei Watch 2 - смарт часовник, който трансформира разпоредбите на играта. Той не е ненужно устройство, а неизменима част от ежедневните ни действия - от ходенето на работа, през извършването на покупки, спорта и заниманията, до почивката. Готови ли сте да се разберете какво може да направи за вас?

Huawei Watch 2 ще бъде допълнение към вашия жанр, а не противоположното. Независимо дали костюмът, ризата и панталоните са вашата втора кожа или се чувствате по-комфортно в спортни облекла, Watch 2 ще добавя идеално вашето облекло. Това не е типичният интелигентен часовник, който единствено имитира класическите часовници. Той е същински часовник с хубав керамичен корпус и елегантна кожена каишка в своята Classic версия, със своите цвят и жанр, които вие сами може да подберете, с цел да подхождат на стила ви, или при спортната версия - издръжлива и комфортна, интегрирана каучукова каишка, която също е налична в разнообразни цветове.

Той ще обезпечи успокоение, без да е належащо непрекъснато да си напомняте да заредите батерията. Huawei съумя да отстрани един от най-големите минуси на умните часовници - с помощта на по-голямата батерия и енергоспестяващи механизми, Watch 2 може да работи цели два дни! Освен това, в случай че забравите зарядното устройство, когато тръгнете на по-дълъг път, постоянно може да го сложите в по този начин наречения режим „ часовник ", при който устройството хаби толкоз малко сила, че може да работи даже и повече дни - до момента в който към момента поддържа някои от неговите функционалности като преброяване на стъпки!

Часовникът ще ви даде контакт със света и достъп до информация на всички места и когато и да е. Watch 2 не е - както доста други умни часовници - допълнение към смарт телефона. Той е оборудван със лична LTE връзка и с помощта на това може да прочетете значим имейл във всеки един миг, да ревизирате по кое време идва идващия превоз, който чакате или каква ще бъде прогнозата за времето, да разберете работното време на някой кино салон или да прочетете най-последните вести от промишлеността. Освен това, посредством него може да организирате и диалози. Чувствайте се свободни да оставите смарт телефона си у дома.

Това ще ви освободи и от потребността да носите доста устройства със себе си по време на подготовка. Опитвайки се да упражнявате по-ефективно и на драго сърце, се екипирате с доста спомагателни устройства. Слагате си апарат за премерване на пулса, взимате си MP3 плеъра, смарт телефона, който ще ви помогне с GPS навигация и ще даде опция за следене дистанцията и пътя, до момента в който тичате. Време е да сложите завършек на това - оставете всичко у дома и отидете да тичате единствено с Huawei Watch 2 на китката. Не се тормозете - той е оборудван с вграден измервател на пулса и

по този метод ще го записва до момента в който тичате, има и GPS, посредством който може да планирате трасето, да изчислите дистанцията, скоростта и темпото. Също по този начин, може да си свалите MP3 файлове, които ще ви стимулират или ще оказват помощ да релаксирате.

Не би трябвало да носите портфейла си на всички места с вас! Със сигурност сте имали тази алтернатива повече от един път - излизате от у дома, с цел да изведете кучето на разходка, да потичате или да покарате колело, и в последния миг стартирате да се чудите дали да вземете и портмонето с вас, тъй като може да решите да си купите вода или вестник. Huawei Watch 2 ви освобождава от този стрес. Можете да отидете където си поискате и по всяко едно време без да би трябвало да планирате дали ще си купите нещо или не. Дори да сте единствено с бански на плажа, постоянно може да платите посредством Android Pay, с помощта на безконтактната NFC технология, която е вграден в часовника.

Той ще ви освободи от нуждата да внимавате за вода, прахуляк или тиня. Huawei Watch 2 освен заменя смарт телефона в някой случаи, само че постоянно потвърждава, че е по-добър! Благодарение на своята резистентност към всевъзможни климатични условия, която е сертифицирана с най-рестриктивната норма IP68, вие може да вършиме каквото си поискате с вашия образован часовник, без да се притеснявате, че нещо може да му се случи. Плаж, сърф, втурване със ски или работа в градината - не би трябвало да се ограничавате от терзания за устройството си, а да вършиме това, което обичате!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР