Много хора използват приложението за споделяне на снимки Instagram. Ако

...
Много хора използват приложението за споделяне на снимки Instagram. Ако
Коментари Харесай

Пет неща, които не трябва да правите в Instagram

Много хора употребяват приложението за шерване на фотоси Instagram. Ако желаете сте известни и да имате повече почитатели, не правете тези 5 неща:

1. Не качвайте посредствени фотоси

Това не значи, че всяка ваша фотография би трябвало да е почтена за челната ранглиста на фотоконкурс. Важното е вашите фотоси да провокират страсти и да демонстрират на хората нещо ново, което е малко евентуално да се откри другаде.

Кулинарната снимка би трябвало да разсънва апетита. Снимките от вашите пътешествия би трябвало да провокират учудване. Не бива да качвате фотоси просто, с цел да има нещо ново. Бъдете по-конкретни при избора си на фотоси, които качвате в Instagram.
 фотография Thinkstock/Getty Images
2. Не изневерявайте на стила си

Ако употребявате Instagram просто, с цел да споделяте фотоси с другари, публикувайте каквото ви харесва. Но в случай че публикувате за света да забележи творчеството ви, ще имате потребност от обща тематика или жанр, тъй че хората хората да ви разпознават.

3. Не подценявайте заглавията

Не е загадка, че изявленията, които имат заглавия и текст притеглят по-голяма ангажираност от тези, които нямат. Трябва единствено да добавите малко текст, може да зададете въпрос, да споделите история или да включите покана за деяние. Но каквото и да вършиме, не оставяйте фотосите си без надпис.

4. Не игнорирайте почитателите си

Ако получавате мнения за изявленията си в Instagram, не ги подценявайте. Хората би трябвало да се усещат удобно, когато си взаимодействат с вас, по този начин се получават същински почитатели.

Тъй като профилът ви ще става все по-популярен, хората могат да се свържат с вас за поръчки за взаимна работа или изявление, а техните въпроси биха могли да подтикват вашата креативност.
 фотоси Thinkstock/Getty Images
5. Не бъдете непоследователни

Твърде доста консуматори на Instagram засипват своите почитатели с един звук постове едновременно, а по-късно не се демонстрират със седмици. Тази тактика може да е по-удобна за вас, само че нервира вашите почитатели. Те даже могат да ви махнат от листата си. Бъдете поредни с изявленията си, качвайте една или две фотоси дневно. Всичко над три се смята за прекалено много.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР