Много грандиозни гафове на музикалната сцена или в телевизионен ефир

...
Много грандиозни гафове на музикалната сцена или в телевизионен ефир
Коментари Харесай

Волно или не: Райна и Емануела лъснаха по гащи, Камелия показва зърна, Мария Илиева пее с косми под мишниците и още за гафовете на звездите ТУК

Много грандиозни гафове на музикалната сцена или в ефирен ефир са творили родните ни звезди.

Естрадната прима Лили Иванова по време на концерт в НДК, изказвайки своите благодарности на композитора Тодор Филков, обърка семейството му с Живков, което провокира плевел смях в залата.

Попфолк певицата Анелия е отличник по гафове на сцената, отбелязва  „ Телеграф “. През 2018г., по време на промоцията на новия й албум токът на обувката на певицата се заклещи в декоративна решетка на сцената и тя се строполи на земята. По време на концерт пък изкуствената коса на Анелия с дължина до дупето се свлече, само че тя с отработен жест съумя да укрепи комплицираната фризура.

Гаф след гаф на сцената твори и Камелия. Тя не е от дамите, които се тормозят от голотата си. Това е и една от аргументите папараци да снимат гърдите и зърната й по време на музикални изяви.

Алисия също несъзнателно или не е показвала бюст по време на присъединяване в Габрово, когато бюстието й се свлича и разкрива гореща панорама. Певицата бързо реагирала, като се обърнала с тил, с цел да оправи дрехата.  

Позабравената рапърка Анн-Джи се появила на сцената преди време с рокля от железни пластинки. Още на първата ария роклята направила палава смешка. Тънката презрамка, която придържала тоалета й се счупила и роклята почнала да се свлича. За да не остане чисто гола на сцената, певицата прекратила изявата си, с цел да се преоблече.

Много пъти Райна и Емануела са радвали феновете си, показвайки им гащичките си. „ Нито съм първата, нито последната “, отсича Емануела в отговор на въпроса дали не се срами от визията и папарашките фотоси.

Запомнящо се рухване направи Лепа Брена по време на концерт в Пловдив. Оказало се, че певицата едвам не си е счупила крайници. След финалното парче, вместо да потърси лекарска помощ, тя предпочела да се срещне с българските си почитатели зад кулисите.

Мария Илиева направи необикновен гаф на сцената, появявайки се с косми под мишниците. Веднага след издание на снимки с гафа, почитателите я погнаха, че сходни неточности са неуместни за обществена персона.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР