Много емоционален ден очаква зодиите днес. Една от тях ще

...
Много емоционален ден очаква зодиите днес. Една от тях ще
Коментари Харесай

Една зодия във вихъра на емоциите, друга – в плен на страховете

Много прочувствен ден чака зодиите през днешния ден. Една от тях ще е във вихъра на възприятията, друга в плен на страховете си. Огнен знак би трябвало да се балансира като потича в парка. За воден пък е по-добре да слуша интуицията си.

-->
Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 24 август 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Ще намерите правилно решение на въпрос, който от дълго време ви тормози. Общуването с другари ще ви се отрази добре. Може да постигнете нещо огромно, като приложите своите познания и умения. Възможни са ексцентрични решения. Добре ще ви се отрази, в случай че потичате в парка.

ТЕЛЕЦ - Планирайте деликатно своите дейности и не се тормозете за непознатите грижи! Разговорите с другари и хора, които ви обичат, схващат и ви имат вяра, ще вдигнат самочувствието ви и ще подобрят настроението ви. Може да спортувате, само че внимавайте да не се контузите!

БЛИЗНАЦИ - Нещо ново се задава на хоризонта. Настоящите ви цели могат да се трансформират за момент. Важно е да бъдете уверени в желанията и задачите си. Мислете креативен и положително, обич и срещи с другари ще ви зареждат! Не се борете с възприятията, отдайте им се!

РАК - Ако търсите разумно пояснение на нещата, които ви се случват в този ден, може напълно да се объркате. Доверете се на интуицията си! Може да се запознаете с някого и по този начин да си паснете, че още на същия ден да паднат облекла и задръжки. Не бързайте обаче да си вършиме заключения!

ЛЪВ - Добре е да поработите върху личните си чувства и страхове. Не е зле да посетите хипнотерапевт и да се подложите на хипнотична регресия. Ако сте се разделили с ваш непосредствен и чувствате виновност, може под внушаемост да се „ върнете “ в предишното и да си простите.

ДЕВА - През този ден не си позволявайте да сте пасивни, мнителни и подли! Време е за решителни дейности. Желателно е интензивно физическо натоварване. Освободете се от отрицателните страсти и бъдете деликатни към своите реакции при контактите си с хората!

ВЕЗНИ - Заемете се с каузи или задължения, които сте отсрочили или пренебрегнали в предишното!  Бъдете поредни, само че търсете партньорство! Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на тила и ушите! Носете светлосини тоалети, спомагат за развиване на интуицията!

СКОРПИОН - Времето е идеално за определяне на персонални позиции и ползи. Не са изключени обаче недоразумения в любовта. Семейните да се опитат да хармонизират връзките с сътрудниците си! Намерете време за занимания! Добре е да носите лунен камък –успокоява страстите.

СТРЕЛЕЦ - Използвайте времето рационално! Останете правилни на себе си и не си създавайте непотребни драми! В този ден е добре да сте по-пестелив! Не е желателно да купувате техника или да инвестирате средства в парцели. Не яжте пикантни ястия, вероятни са болки в стомаха!

КОЗИРОГ - Отдайте се на обичани за вас неща без възприятие за виновност! Любовта и партньорството, другарствата ще са доста значими през този ден. Погрижете се за здравето си! В този ден билките ще имат вълшебна мощ за вас. Дава ви се и късмет да се откажете от нездравословните привички.

ВОДОЛЕЙ - Емоцията може да вземе връх над рационалната вътрешен глас. Добре е да се наложи самоконтрол и да се овладяват прибързани реакции. Емоционални сте и това може да попречи на разбирателството. Внимавайте с колегата, тъй като ревността може да унищожи връзката ви!

РИБИ - Обърнете внимание на значимите за вас неща, както в деловата, по този начин и в персоналната си сфера! Не подценявайте дребните пречки и достижения! Можете да свършите нещо значимо, в случай че се доверите на различен човек. Ако някой се нуждае от помощта ви, не жалете сили и средства!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР