Много експерти са склонни да мислят за късмета като за

...
Много експерти са склонни да мислят за късмета като за
Коментари Харесай

5 начина да привлечете пари и успех в живота си

Много специалисти са склонни да мислят за шанса като за психически термин, а не за нещо ефимерно. Всъщност всичко е доста по-просто и по-прозаично. Щастието е метод на мислене, положение на мозъка. И в случай че човек постоянно е в положително въодушевление и вижда света в цветни тонове, тогава шансът е притеглен от него. Но не е задоволително да се разхождате по улиците и да се усмихвате, би трябвало да знаете още няколко безобидни трика, които ще ви оказват помощ да привлечете шанс и пари в живота си.

И по този начин, първият трик е общуването с сполучливи хора.

Това въобще не значи, че би трябвало да промените телефонния си номер и да спрете да поздравявате остарели и не прекомерно богати другари. Трябва да се научите да отсявате постоянно боледуващите хора, които ще намерят хиляда и една аргументи да не работят, тези, които непрекъснато упрекват другите за неуспехите си, и при всяка опция тъжно споделят: „ Ти си късметлия, само че аз не съм. "

Тяхната негативна сила запушва фините ви чакри и просто отрязва крилете, които преди малко сте желали да разперите. Като цяло хроничните неудачници не са вашият контингент.

Но сполучливият предприемач ще донесе големи изгоди на щастливия новак. Той мисли рационално и може да помогне със съвет по какъв начин да отворите личен бизнес да вземем за пример. Той също е заобиколен от аура от пари, която отчасти ще повлияе на начинаещия. Правилно и належащо е да търсите общество от богати хора, в случай че желаете да станете като тях.

Втори трик - парите идват при тези, които ги обичат

Малък отвод от отговорност: да обичаш парите не значи да ги хвърляш надясно и наляво. Любовта към парите е способността да ги харчите вярно и умело да търсите срещи с тях.

Безполезно е да мечтаете за огромни суми в портфейла си, и тъжно да гледате през прозореца.

Трябва да потърсите спомагателни способи за печелене на пари. Разберете гениите си и ги използвайте оптимално.

Третият трик е молитвата

Колкото и необичайно да звучи, апелът към висшите сили е доста обичайната човешка реакция към компликациите. Вярващ човек.

Така че, молете се, само че не се прозявайте. Обичайно е да се моли Николай Чудотворец за разцвет и благоденствие. Според слуховете, оказва помощ да се оправят разтърсените каузи.

Четвъртият трик - ритуали за шанс и благосъстояние
Кои растения притеглят като магнит парите
Сред растенията има и такива, които са способни да привлекат парите в дома на своя притежател. Някои хора са скептични и подминават под...
Прочети повече
Експерти в окултните науки считат, че бизнес, който дава обещание приток на средства, би трябвало да стартира, когато луната пораства. Изваждайки най-голямата банкнота от портфейла, би трябвало да я вдигнете и, като покажете сърпа на месеца, да кажете: „ Докато растеш, дано парите ми порастват “.

Освен това в никакъв случай не дръжте портфейла си празен. Когато пазарувате, би трябвало да оставите най-малко една монета в нея. Когато сгъвате банкноти в портфейла си, деликатно ги изправете и ги подредете по старшинство, " с лице " към вас.

Пети трик - фън шуй техника

При подреждането на интериора в дома или офиса китайците и другите нации на Изтока подреждат мебели и огледала по фън шуй. Древната източна мъдрост в доста връзки е сходна на главните модерни постулати за това по какъв начин да привлечете шанс и пари в къщата.

Чистотата на дома, изключително прозорците, желанието да се отървете от остарели и ненужни неща са главните условия за разцвет, познати на доста хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР