Много е вероятно българският национал Илиан Илиев-младши да пропусне два

...
Много е вероятно българският национал Илиан Илиев-младши да пропусне два
Коментари Харесай

Илиан Илиев - младши може да пропусне два мача за клубния си отбор

Много е евентуално българският национал Илиан Илиев-младши да пропусне два мача на клубния си отбор Кифисия в гръцкото състезание, а не един, съобщи старши треньорът на новаците в Суперлигата Янис Анастасиу, представен от sportime.gr.

Илиев се контузи в последния мач против Волос (загуба с 1:2), съгласно резултатите от проучванията става въпрос за разтежение на връзките на рамото. Първоначално прогнозата беше за пауза сред 7 и 10 дни.
 Марко Роси: България не е топ тим, само че не би трябвало да го подценяваме
Марко Роси: България не е топ тим, само че не би трябвало да го подценяваме

Селекционерът на Унгария показа упованията си за срещата в София

Шина на рамото не е сложена, а единствено специфична бинтова превръзка за обездвижване на тази част от ръката. Първоначално се смяташе, че синът на новия народен селекционер Илиан Илиев ще пропусне единствено срещата с АЕК, само че в този момент се обрисува да бъде отвън сметките на Анастасиу и за идващия дуел.

" Илиан Илиев не го броя за идващите два мача. Евентуално преди срещата с Панатинайкос другата седмица ще забележим по какъв начин се усеща, само че в случай че не е упражнявал, е доста мъчно да му дадем титулярно място. Засега е отвън състава за един мач, а най-вероятно ще станат два ", разгласи още Анастасиу.

Но освен контузията на българския плеймейкър е проблем пред треньора Янис Анастасиу. Срещу АЕК отпадат Алберто Ботия, Антонис Папасавас, Лука Цапан и Матеуш Сантош, които ще изтърпят наказванията си. Лигата към този момент разгласи, че мести срещата Кифисия - АЕК от понеделник за събота. Тя ще се организира в събота от 20:00 часа на стадион " Михалис Критикопулос " в Атина.

Кифисия е на 10-о място в класирането със 7 точки от 9 кръга, АЕК е 3-и с 20, на 2 от водача Панатинайкос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР